Jarná súťaž o 10-tisíc eur s Nadáciou TA3

Nadácia TA3

Dary v celkovej hodnote až 10-tisíc eur rozdelí Nadácia TA3 prostredníctvom darcovského portálu ĽudiaĽuďom.sk. Každý jeden dar, ktorý pribudne pod niektorú výzvu na portáli v období od 1. mája do 10. júna 2013 je nielen prejavom nezištnej pomoci, ale aj hlasom v súťaži, ktorú vyhlásila Nadácia TA3 v spolupráci s ĽudiaĽuďom.sk.

Nezáleží na výške príspevku, stačí aj jediné euro, každý jeden dar sa počíta. Príjemcovi, ktorý ich získa najviac, nadácia doloží chýbajúce peniaze. Výzvy na ĽudiaĽuďom.sk si môžu uverejniť jednotlivci aj organizácie. Majú ich tam ľudia či rodiny v núdzi, umelci, mimovládne, vzdelávacie či cirkevné organizácie, aktivisti i samosprávy. Darcovia ich môžu podporiť priamo na portáli veľmi jednoducho, predovšetkým prostredníctvom nástrojov elektronického bankovníctva, čiže napríklad cez internetbanking alebo zo svojej platobnej karty.

“Dôvera je pri darcovstve to najdôležitejšie. A nepoznám väčší prejav dôvery, ako keď vám niekto prispeje zo svojho vrecka, pretože vie, že to potrebujete. Presne o to v Jarnej súťaži o 10 tisíc eur s Nadáciou TA3 ide. Oceníme tých, ktorí oslovia najviac darcov. Budeme preto sledovať ich počet, nie vyzbieranú sumu,” hovorí manažér projektu ĽudiaĽuďom.sk Roland Kyška.

Nadácia TA3 i spravodajská televízia, ktorá je jej zakladateľom, s portálom dlhodobo spolupracujú. Aj aktuálna súťaž vznikla v diskusiách o ďalších spoločných projektoch. Generálny riaditeľ televízie TA3 Martin Ilavský dopĺňa: „Sme radi, že Nadácia TA3 je partnerom projektu darcovského portálu ĽudiaĽuďom.sk aj tento rok. Teší nás, že náš príspevok reálne ocení váhu ľudskej spolupatričnosti a pomôže ľuďom, ktorí pomoc iných nutne potrebujú.“

“Príjemcovi, ktorý získa najväčší počet darov v sledovanom období, prispejeme sumou, ktorú potrebuje do naplnenia svojej výzvy a to sumou až do päťtisíc eur. Ďalších päťtisíc rozdelíme medzi druhého a tretieho najúspešnejšieho,” vysvetľuje pravidlá súťaže štatutárny zástupca Nadácie TA3 Peter Káčer.

Súťaž po jej skončení organizátori vyhodnotia na charitatívnych trhoch Vianoce v lete, ktoré v sobotu 22. júna 2013 organizuje portál ĽudiaĽuďom.sk pred Starou tržnicou v Bratislave. Ide už o druhý ročník úspešného podujatia, ktorého súčasťou sú prezentácie príjemcov z darcovského portálu.

 

Pravidlá súťaže nájdete tu.

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu