Na stretnutie až z USA

IMG_2945

Zorganizovať v rámci našich benefičných e-aukcií stretnutie so známou osobnosťou nie je vždy najjednoduchšie. O to väčšiu radosť máme, ak sa takáto aktivita stretne s úspechom a záujmom medzi jednotlivými dražiteľmi. Také bolo aj stretnutie s herečkou Zuzkou Haasovou, ktorá do e-aukcie venovala okrem iného aj exkurziu po zákulisí televízie JOJ, seriálu Panelák a napokon exkluzívny obed – párky s horčicou.

V tejto e-aukcii bolo napokon celkovo 28 podaní. Víťazná suma sa zastavila na výške 203 €, ktoré zaplatil Tomáš Fekete. Toho sme okamžite po vydražení kontaktovali, ale z jeho odpovede sme ostali prekvapení. Tomáš totiž dlhodobo žije v USA, napriek tomu náš portál pravidelne sleduje, do e-aukcií venuje kozmetické balíčky kozmetiky e.l.f. a na Slovensko chodí približne raz ročne.

Čas jeho príchodu však po vyše mesiaci predsa len nastal. Chcel totiž osobne spoznať tú, vďaka ktorej mohol malý Paťko, v prospech ktorého výzvy bola e-aukcia vyhlásená, dostať potrebné probiotiká, ktoré potreboval po náročnej operácii, počas ktorej mu odstránili hrubé črevo. Stretnutie Tomáša a Zuzky bolo veľmi príjemné , trvalo niekoľko hodín a zrejme naňho tak skoro ani jeden z nich nezabudne.

 


ĽudiaĽuďom.sk podporuje výzvy

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu