V hre je 420 eur! Kto ich získa, je len na vás!

hlasovanie

Na účte našej organizácie je 420 eur, ktoré budúci týždeň pripíšeme na konto jednej z aktívnych a overených výziev. O tom, ktorá to bude, rozhodnú fanúšikovia na našej facebookovej stránke.

Odkiaľ sa nabrali tieto peniaze? Na portáli ĽudiaĽuďom.sk je možné platiť aj kupónmi. Tie získali vlani účastníci rôznych podujatí, kde sme prezentovali náš portál. Napríklad firma Dekra Kvalifikácia a poradenstvo ich darovala všetkým účastníkom konferencie Manažment ľudských zdrojov bez kravát, ktorú v novembri zorganizovala.

Ak nevyužili možnosť venovať päť eur, čo bola hodnota každého kupónu, konkrétnej výzve, peniaze ostali na našom účte. Keďže pred niekoľkými dňami uplynula platnosť kupónov, preto sme v súlade s pravidlami ich použitia vyhlásili hlasovanie o použití týchto peňazí na našej facebookovej stránke. Každý používateľ tejto sociálnej siete môže dať svoj hlas jednej z výziev uverejnených na našom darcovskom portáli. Podmienkou zaradenia na hlasovania je, aby bola výzva platná minimálne do budúceho pondelka a aby bola overená.

Budúci pondelok, 29. apríla 2013 o 10,00 hod. uzavrieme hlasovanie a tá výzva, ktorá bude mať v našej ankete najviac hlasov, získa spomínaných 420 eur. Tie jej budú pripísané ako dar od nás.

Čo teda môžete urobiť, aby ste túto peknú sumu získali? Požiadajte priateľov, aby za vás hlasovali a poproste ich, aby oni zas požiadali svojich priateľov. Skúste využiť všetky možnosti, ktoré vám internet ponúka úplne zadarmo – napíšte maily, využite svoj profil na Facebooku či na iných sociálnych sieťach, blogujte.

Držíme palce všetkým príjemcom!

 

P.S.: Počítajú sa hlasy v ankete na našej facebookovej stránke, nie počty “like-ov” pod jednotlivými výzvami.


Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu