Veľká detská párty bola skvelá!

10325223_701318316572563_2156448165537218575_n

Perfektné zavŕšenie celomesačnej aktivity ĽudiaĽuďom.sk – súboja osobností!

Zuzka Haasová, Robo Papp a Miro Jaroš boli patrónmi troch detských výziev z portálu www.ludialudom.sk – malého Alexa, Mišky a Natálky. Celý jún sa snažili v prospech “svojej” výzvy vyzbierať čo najviac peňazí. Podarilo sa im pre tieto deťúrence získať vyše 800 €. A keďže sme si povedali, že víťazom by mali byť všetky deti, rozhodli sme sa na záver pre ne zorganizovať veľkú detskú párty, kde sa naši najmenší zabávali, hrali a spievali spolu so Zuzkou, Robom a Mirom.

Párty bola včera pod holým nebom a prišlo veľmi veľa detí, z čoho máme obrovskú radosť. Spievali aj tancovali na koncerte, hrali sa v našom detskom kútiku, lúskali si hlávky na hlavolamoch a hneď pri vstupe dostali pečiatku na ruku. Niektoré aj dve, ba aj tri :)  Rodičia mohli spokojne posedieť v altánku pri pivku či kofole, o ich ratolesti sa starali nielen patróni výziev, ale aj my a naša dobrovoľníčka Janka. Deti aj kreslili a za odmenu dostali balóny, ktoré nám podarovali naši priatelia z IPčka. Deti mali z balónov obrovskú radosť, preto aj touto cestou ešte raz IPčku ďakujeme.

Sme veľmi radi, že akcia vyšla na výbornú, hoci sme od rána s obavami sledovali mraky na oblohe. Veríme, že z Rančíka odchádzali spokojné nielen deti, ale aj ich rodičia.

V galérii nájdete ochutnávku fotiek z akcie. Všetky fotky si môžete pozrieť na našom facebooku.

-DL-


ĽudiaĽuďom.sk podporuje výzvy

Image 26

Nádej pre ALEXA- HOPE FOR ALEX

Príbeh malého chlapčeka, ktorý môže chytiť za srdce... Budte aj Vy malou nádejou pre Alexa.

Podporiť výzvu

Image 72

MIŠKA 650g

VOLÁM SA MIŠKA, NARODILA SOM SA VEĽMI SKORO V 24TT (6.MESIAC) S HMOTNOSŤOU 650G. DNES MÁM 28,5 MESIACOV (KORIG. 25 MES) A VÁHU 7KG. SOM NA ÚROVNI NOVORODENCA, NEVIEM SA OTÁČAŤ, SEDIEŤ, DRŽAŤ HRAČKY, NO NAJVIAC MA BRZDÍ ZRAK. NOSÍM OKULIARE, VIDÍM LEN NA VEĽMI KRÁTKU VZDIALENOSŤ, NESLEDUJEM PREDMETY, LEBO MOJA HLAVIČKA NEVIE SPRACOVAŤ PRENOS OBRAZU. POKROKY SÚ ZANEDBATEĽNÉ. MOJE DIAGNÓZY SÚ DETSKÁ MOZGOVÁ OBRNA - KVADRUSPASTICKÁ FORMA, DANDY-WALKER VARIANT, SEKUNDÁRNA EPILEPSIA, BRONCHOPULMONÁLNA DYSPLÁZIA, MALNUTRÍCIA, RETINOPATIA, ŤAŽKÁ MYOPIA (DIOPTRIE -14!),... POTREBUJEM PROSTRIEDKY NA SÚKROMNÉ REHABILITAČNÉ CENTRUM ADELI ALEBO RENONA. ĎAKUJEM.

Podporiť výzvu

Image 25

Pomoc pre moju dcerku

pomozte nam,prosim, zlepsit rehabilitaciami zivot mojej dcerky.

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu