Všetko je tak, ako má byť

V tomto článku   https://blog.ludialudom.sk/som-znechutena/   som písala o mojich dojmoch a pocitoch z vyšetrení v predvianočnom čase. Je to obdobie, kedy sa snažíme vo väčšej miere spríjemniť život sebe a svojmu okoliu. Preto som nechcela o mojom zdravotnom stave rozprávať s deťmi, ale potrebovala som to niekde zverejniť a tak vznikol ten článok, ktorý som ani nikde nezdieľala práve z dôvodu, aby sa deti a vnúčatá o tom nedozvedeli. Priznám sa, že nikdy predtým som toľko krát nevyslovila pri plánoch a budúcnosti, že „čo ja viem, čo bude dovtedy…“. A tiež som úplne ináč vnímala prianie zdravia.

Keď som mala prvý raz rakovinu, mala som malé deti a veľmi som si vtedy priala dožiť, aspoň kým deti trochu neodrastú. Deti sú už dospelé a teraz si veľmi prajem, aby som dožila aspoň dovtedy, kým neodrastú vnúčatá, ktorých rodičia žijú v cudzine každý svoj život.

A ešte mám jednu veľkú povinnosť – ešte 3 roky splácať mesačne 365€ pôžičky, aby som to nezanechala deťom.

A tak som oveľa viac čakala na dátum 5.1., kedy som bola objednaná na MR. A ešte nedočkavejšia som bola, keď som čakala na výsledky. Po ich oznámení sa mi uľavilo. Metastázy tam niesú. Niečo tam je, ale stav je stabilizovaný.  Z troch krvných výsledkov dva sú negatívne. Akurát mi skrátili termín kontroly zo 6 mesiacov na 4.

A tak môžem zas dúfať, že pôžičky stihnem splatiť a vnúčatá vychovať. A už aj môžem zdieľať tento článok.


Emiliána Beňová podporuje výzvy

Image 32

Prosba o finančnú pomoc pre babku s 2 vnúčatami

Invalidná dôchodkyňa s 2 vnúčatami prosí dobrých ľudí o finančnú pomoc na preklenutie nepriaznivej finančnej situácie

Podporiť výzvu

Image 72

Prosím o finančnú pomoc pre osamelú matku s dcérou

Prosím o finančnú pomoc na kúpu strojčeka na zúbky pre 11 - ročnú dcérku, na zakúpenie školských pomôcok a na zlepšenie životnej úrovne

Podporiť výzvu

Image 30

Pomoc pre malú Lenku

Lenka sa narodila s detskou mozgovou obrnou, krivou chrbticou, poškodeným zrakom a inými chorobami.

Podporiť výzvu

Image 48

Chceme pomôcť Damianovi a Martinovi

Zbierka fin.prostriedkov a info pre Damiana a Martina, ktorym diagnostikovali Wilsonovu chorobu s vážnym poškodením orgánov.

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre ZTP syna

Pekný deň želám všetkým dobrým ľuďom. S veľkou hanbou a pokorou by som touto cestou požiadala o pomoc finančnú alebo potravinovú, či akúkoľvek inú pomoc. Budeme Vám so synom veľmi vďačný.

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu