5 tipov, ako sa naladiť na jar

Eppi_obrazek3

S príchodom jari a pekného počasia sa nám otvárajú dvere možností, ako tráviť voľný čas. Síce nás apríl potrápil nízkymi teplotami, dažďom a silným vetrom – presne tak ako sa na mesiac bláznov patrí, máj by už mal priniesť slnečné lúče a teplo. Určite sa po dlhej a neoblomnej zime tešíte na svieži jarný vánok či rozkvitnuté stromy na každom rohu. Ak však máte menšie problémy naladiť sa na jarnú vlnu, máme pre vás pár tipov, vďaka ktorým sa vám to podarí raz-dva. To vám garantujeme!

Obklopte sa kvetmi

Čo iné dopomôže k jarnej nálade než kvetiny? Síce kvitnú vonku v parkoch a cestou do práce alebo školy vám vykúzlia úsmev na tvári, no my navrhujeme, aby ste si nimi skrášlili aj váš domov. Či už tulipány, či narcisy, aj jeden kvietok na stolíku dokáže rozjasniť váš interiér. A ako bonus k tomu máte sviežu vôňu, ktorá vám vyčarí krajší deň.

Eppi_obrazek1

Kúpte si niečo pekné

Po tmavých farbách, ktoré väčšinou zimným mesiacom dominujú, prichádza jar so svojimi farebnými kombináciami. Preto neváhajte a vyberte sa s kamarátkami na nákupy! Možno to znie ako veľké klišé, ale každá jedna z nás vie, že nová sukňa alebo šperk sú spoľahlivým hnacím motorom na navodenie dobrej nálady. Plus, s novým farebným kúskom vo vašom šatníku sa vám bude ľahšie tešiť na nadchádzajúce ročné obdobie.

Užívajte si slnečné lúče

Jarné slniečko je v porovnaní s tým letným mierne, a teda sa nemusíte obávať, ak sa budete cez deň vystavovať jeho lúčom. Keďže nám po zime chýba vitamín D, má na nás liečivé účinky. Počas najbližšieho slnečného dňa sa určite vyberte vonku na prechádzku alebo piknik a zoberte so sebou aj svojich priateľov. Stačí pár minút a príliv dobrej nálady je zaručený pre vás všetkých.

Eppi_obrazek2

Nadviažte nové kontakty

Počas jarných mesiacov každý srší lepšou náladou. To ide ruka v ruke s otvorenosťou a prívetivosťou k ľuďom. Preto neváhajte a skúste v kaviarni alebo v knižnici osloviť neznámych ľudí. Sme si istí, že sa vám podarí nadviazať niekoľko nových známostí. Možno stretnete novú kamarátku na pokec pri káve alebo životnú lásku. Nikdy neviete, koho vám odvaha privedie do života.

Choďte na výlety

Pekné počasie ponuka možnosť tráviť voľný čas spoznávaním nových miest. Vyberte sa so svojou rodinkou alebo priateľmi na spoločný výlet. Trávenie času s vašimi najbližšími nielenže posilní vaše vzťahy, ale vám zaručí aj množstvo zábavy a nezabudnuteľných spomienok. Už len vybrať vhodné miesto, zbaliť sa a užiť si to!

Prečítali ste si PR článok od klenotníctva Eppi

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu