7 spôsobov, ako povedať: Milujem ťa!

Zdroj: freedigitalphotos.net

Máme tu máj, lásky čas. Vzduch vonia inak, celá krajina rozkvitla a aj naše srdcia búšia ako divé. Je jedno, či ste čerstvo zamilovaní alebo ste už roky v krásnom vzťahu. Povedať tomu druhému, že ho ľúbite, sa hodí vždy (nielen v máji).

 

  1. Kytica kvetov je klasika, ktorá vždy poteší. Skúste ale prísť s niečím originálnym, vlastnoručne natrhaný zväzok lúčnych kvetov je minimálna hranica kreativity.
  2. Pripravte CD s obľúbenými piesňami svojej lásky alebo s tými najromantickejšími skladbami rôznych autorov. Netrochárte, čím viac piesní, tým dlhšie bude trvať váš romantický večer pri ich spoločnom počúvaní (a nielen pri ňom).
  3. Zorganizujte romantický víkend vo dvojici. Nemusí to byť len wellness pobyt, Slovensko ponúka mnoho romantických miest. Pátrajte po dôkazoch veľkej lásky z minulosti a navštívte Bojnický zámok či studňu na Trenčianskom hrade.
  4. Nechajte si vyrobiť vankúše s najkrajšími zábermi zo spoločných dovoleniek, či nezabudnuteľných chvíľ. Veď čo je krajšie, ako zaľahnúť večer vo dvojici medzi tie najúžasnejšie spomienky.
  5. Nechajte svojej láske vyznania na tých najneočakávanejších miestach. Veď koho by nepotešilo, keď náhodou počas dňa, napríklad počas šialene nudnej porady, nájde vo vrecku lístok s romantickým vyznaním.
  6. Láska ide cez žalúdok. Oprášte kuchárske knihy, pozrite si kulinárske weby a pripravte originálnu večeru. Nezabudnite si vygúgliť aj nejaké afrodiziaká. Mnohé dobre namiešané ingrediencie dokážu divy.
  7. Vydražte niečo pre svoju lásku na aukcie.LudiaLudom.sk, kde práve v máji pripravili špeciálnu sériu benefičných e-aukcií pre zamilovaných. Získate nielen pekný darček, ale ukážete aj, že máte veľké srdce. Výťažok z každej e-aukcie ide totiž pre ľudí v núdzi.
Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu