Profil autora

Články autora

Krstné meno: Mária

Priezvisko: Šárossyová

Výzvy autora

Image 100

Darujeme im detstvo - pomôžme im žiť - ĎAKUJEME :-)

ĎAKUJEME VŠETKÝM ZA PODPORU, ZA KAŽDÝ KLIK, ZA KAŽDÝ PRÍSPEVOK. Aj s Vašou pomocou sme mohli nakúpiť špeciálne rehabilitačné pomôcky pre deti. Čaká ich síce náročnejšia rehabilitácia ale veríme, že spoločné úsilie povedie k lepším výsledkom, k prvým krokom, k samostatnosti. Ďakujeme. Kým neprídeme o zdravie - to najcennejšie čo v živote máme, tak si neuvedomujem že je krehké ako snehová vločka. Zdravie, to je to najdôležitejšie čo, chýba našim malým klientom. Namiesto behania a hrania sa s rovesníkmi, oni trávia dni cvičením, často veľmi bolestivým a náročným. Deti nášho centra už od narodenia trpia kombináciami ťažkých postihov - detskou mozgovou obrnou /DMO/, poškodením ale aj stratou zraku, mentálnym postihnutým, inkontinenciou a inými závažnými problémami. Ich rodičia však nestrácajú nádej. A tá predsa umiera posledná. Dajme deťom a ich rodičom vieru, lásku a nádej , dajme deťom detstvo, pomôžme im žiť.

Podporiť výzvu

Image 100

Spríjemnime deťom ťažké chvíle v nemocnici

Dostať sa ako pacient na onkológiu, je jedna z najhorších budúcnosti. Tí, ktorí ste nikdy neprekročili prah tohto oddelenia netušíte aký je to pocit. Pocit strachu i odhodlania, nádeje i beznádeje, viery i odovzdania. O to ťažšia je situácia ak ide o deti. Lekári, sestričky a vlastne celý personál urobia možné aj nemožné, aby ich malý bojovníci mali budúcnosť. Aby sa vrátili ku kamarátom, šanteniu, k radostiam , k láskam.

Podporiť výzvu

Image 100

Centrum Svetielko otvorí brány aj v Bratislave

Centrum Svetielko, regeneračno-terapeutické centrum pre deti s viacnásobným postihnutím, ktoré teraz rodičia s hendikepovanými deťmi navštevujú v Prešove a Trenčíne, rozširuje svoje pôsobenie aj v Bratislave. Získali sme do dlhodobého prenájmu priestory, ktoré treba zrekonštruovať, čo si vyžaduje nemalé financie.

Podporiť výzvu

Články autora

Máme sa báť?

28. Apríl 2013

Staroby? Máme sa báť, že v čase, keď by sme si mali „užívať“ oddych za dlhé roky práce pre túto spoločnosť, dlhé roky budovania „krajšej budúcnosti“, máme sa báť, že bude pre nás čokoláda nedostupný tovar? Prečo práve čokoláda? Pre toto: Piatok. Moja návšteva hlavného mesta a tradičná cesta do obchodného centra pre mňa stále nápaditého a […] Celý článok

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu