Aukcie obrazov pokračujú

Víla čarovná

Nedávno sme Vás informovali o benefičných aukciách obrazov, ktoré vznikli vďaka iniciatíve Malackých amatérskych umelcov. Momentálne aukcie pokračujú druhým kolom.

Pevne veríme, že táto forma dobročinnej pomoci osloví čo najširšiu verejnosť. Vnímame ju ako silné prepojenie krásneho s užitočným. V prvom kole aukcií sa vydražilo 9 obrazov s celkovým výťažkom 249 eur. Prvý obraz s názvom Chlapec s kontrabasom si záujemca vydražil veľmi rýchlo, len niekoľko hodín od spustenia aukcií a ich propagovania. Dražiteľ ho získal okamžitým získaním, ktorého suma bola 75 eur. Celá čiastka poputuje na pomoc Kubkovi, ktorý bojuje s leukémiou a rodina potrebuje nemalé finančné prostriedky na zabezpečenie domáceho prostredia a podmienok prispôsobeného Kubkovmu zdravotnému stavu. V dôsledku jeho oslabenej imunity je potrebné vymaľovať byt, zrenovovať kúpeľňu a zabezpečiť čističku vzduchu, zvlhčovač, rôzne dezinfekčné a antibakteriálne prostriedky. Všetky získané finančné prostriedky využije rodina na podporu Kubkovej liečby, zakúpenie liekov, hygienických potrieb a vitamínových doplnkov. Výťažok z aukcie s najväčším počtom podaní (6) prispeje k získaniu finančných prostriedkov potrebných na rehabilitáciu pre dvojičky Sárinku a Ondrejka, ktorí v dôsledku predčasného komplikovaného pôrodu bojujú s mnohými diagnózami. Špeciálne rehabilitačné cvičenia im veľmi pomáhajú v zlepšení zdravotného stavu, nasporiť na ne z rodinného rozpočtu je však pre rodičov dvojičiek nesmierne náročné.

Do aukcií sa môžete zapojiť na webovej stránke darcovského portálu. Získať môžete nielen zaujímavé a hodnotné diela, no vydražením obrazov podáte pomocnú ruku tým, ktorí ju nevyhnutne potrebujú.

 „Slovko VĎAKA vyjadruje tak málo na opísanie poďakovania ľuďom, ktorým náš osud nie je ľahostajný. Obrovská vďaka patrí pani Habovej a umelcom z Malaciek, ktorí venovali do aukcií krásne obrazy, aj darcovskému portálu ĽudiaĽuďom.sk, ktorého ľudia vždy nájdu spôsob, ako nám pomôcť,“ vyjadruje slová vďaky pani Beatric Gáliková, ktorá sama vychováva svoju vnučku a je jednou z tých, ktorým poputuje výťažok z aukcií.

Veríme, že v druhom kole aukcií obrazov zaujme niektorý z nich aj vás a rozhodnete sa jeho vydražením urobiť radosť sebe alebo svojim blízkym a zároveň podať pomocnú ruku niektorej z ťažko skúšaných rodín. V mene všetkých príjemcov vám ďakujeme.

Víla čarovná

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu