Bežci zo SWANu prispeli na charitu

aaa

Bratislava (15. apríl 2014) – Telekomunikačný operátor SWAN sa zúčastnil 67. ročníka Národného behu Devín – Bratislava. Bežecký SWAN tím v nedeľu, 13. apríla 2014, súperil nielen s ostatnými firemnými tímami, ale aj bojoval za Lenku Šestákovú a jej sen o elektrickom vozíku. SWAN daruje za každého člena tímu, ktorý prešiel cieľovou rovinkou, 20 EUR na výzvu z portálu LudiaLudom.sk.

 

Zamestnancov SWANu zaujala výzva Lenky Šestákovej, ktorá po dopravnej nehode potrebuje elektrický vozík. SWAN sa preto rozhodol zamestnancov motivovať a za 19 úspešných bežcov prispeje Lenke na vozík sumou 380 EUR. Podporí tak nielen športové, ale aj charitatívne aktivity zamestnancov.

Lenku Šestákovú pred piatimi rokmi zrazilo na prechode pre chodcov auto a pripútalo ju na invalidný vozík. Keďže má plne funkčnú iba pravú ruku, pohyb na mechanickom vozíku je pre ňu veľmi náročný. Túži po elektrickom vozíku, ktorý by jej aspoň trochu zjednodušil život. Svoju výzvu zverejnila na darcovskom portáli Ľudia Ľuďom. Viac sa o nej dočítate na https://www.ludialudom.sk/vyzvy/1464.

67. ročník národného behu Devin – Bratislava sa uskutočnil 13. apríla 2014. Účastníci bežali na tratiach dlhých 11,6 km a 2,6 km. 19 bežcov sa stretlo v cieli v centre mesta Bratislava, na Rázusovom nábreží, pri Propeleri.

ĽudiaĽuďom.sk je originálny slovenský darcovský portál. Je otvorený pre všetkých, ktorí potrebujú pomoc a spája ich s tými, ktorí im pomoc vedia a chcú poskytnúť. Portál prevádzkuje nezisková organizácia 4people a vznikol na základe spolupráce Centra pre filantropiu, n. o. a správcu národnej domény .SK spoločnosti SK-NIC, a. s.

 

 


ĽudiaĽuďom.sk podporuje výzvy

Image 15

sen o elektrickom vozíku

Volám sa Lenka Šestáková,mám 33 rokov a veľmi túžim po elektrickom vozíku, ktorý by mi skvalitnil môj život, keďže ma pred piatimi rokmi na prechode prechodcov zrazilo auto a ostala som na invalidnom vozíku a mám plne funkčnú len pravú ruku.Na mechanickom vozíku sa sama nevládzem dlho pohybovať, musí ma tlačiť moja mamina, ktorej sily tiež už ubúdajú, keďže sa o mňa stará 24 hodín denne.Stojí ale 11 000eur, čo si žiaľ nemôžme dovoliť...Zdravotná poisťovňa mi elektrický vozík zamietla z dôvodu, že nie som dostatočne ochrnutá...Škoda len,že moje ochrnutie je od pŕs nadol a plne funkčnú mám len pravú ruku...Preto prosím dobrých ľudí o finančnú pomoc.

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu