Bloguj pre dobrú vec

Stará bájka hovorí o mocnom vladárovi, ktorý pod hrozbou smrti poslal svojho otroka, aby mu doniesol najhoršie a najlepšie jedlo sveta. Múdry nevoľník priniesol jazyk, ktorý je vraj to i ono. Lebo jazykom hovoríme zomri a ním vravíme aj matka.

Nové knihy o marketingu používajú výraz World of Mouth, čiže svet úst. Najväčšiu hodnotu vraj má, ak vám nejaký produkt či službu odporučí priateľ alebo známy. Uveríte mu skôr, ako vyštafírovanému  frajerovi z reklamy či anorektickej modelke z bilbordu.

Vieme, že slová majú svoju silu, a aj preto sme spustili blogy na portáli ĽudiaĽuďom.sk. Veľká časť návštevníkov nášho portálu a darcov prichádza zo sociálnych sietí aj vďaka tomu, že sa o niektorej z výziev dozvedeli od svojich priateľov.

Naša vlastná blogosféra má jedno základné pravidlo. Nemá slúžiť na prezentáciu veľkosti ega autorov, ale pomáhať výzvam na ĽudiaĽuďom.sk. Každého jedného sme oslovili našim krédom “Bloguj pre dobrú vec”.

Bloger si môže vybrať jednu až tri výzvy a odporučiť ich svojim čitateľom. Jeho text má prilákať čitateľov zo všetkých kútov webu a zaujať ich. Napísal text bez nároku na honorár, len preto, aby podporil dobrý projekt či ľudí v núdzi. Ak sa im teda jeho článok pozdáva, vďaku mu môžu vyjadriť aj tým, že finančne podporia ním preferovanú výzvu.

Kto môže blogovať na ĽudiaĽuďom.sk? V podstate ktokoľvek, kto súhlasí s týmto princípom. Príjemcovia a autori výziev na ĽudiaĽuďom.sk majú takto možnosť napísať o sebe viac, osloviť darcov aj inými príspevkami. Veríme, že sa pridajú aj ľudia známi i neznámi, ktorí sa rozhodnú pomôcť a svojim blogom podporiť niekoho, kto to skutočne potrebuje.

Žijeme vo “svete úst”. Dnes sa dobré rady či odporúčania rovnako ako osobným kontaktom šíria cez Facebook, Twitter alebo e-mail. Čo sa ale nezmenilo od čias starých bájí je, že jazykom sa dá pomáhať. Skúste to aj vy, pridajte sa k našim blogerom alebo aspoň šírte dobré meno nášho projektu a informácie o rôznych výzvach medzi svojim kamarátmi a známymi.


ĽudiaĽuďom.sk podporuje výzvy

Image 33

Žijeme svoj boj.

Náš Alex má 3 roky.Neplazí sa, nelozí,nechodí,nerozpráva,nepodrží dlho hračku v ruke.Vie sa len pretočiť na bruško a dvihnut na rucky.Chytáme sa každej šance.Túžime ho vidieť ako chodí a ako mi povie "MAMA"...

Podporiť výzvu

Image 14

Zdravotné pomôcky pre transplantačnú jednotku kostnej drene v DFNsP Kramáre

Pomôžte prosím detským pacientom onkologického a hematologického oddelenia DFNsP v Bratislave. „Ak by naša činnosť pomohla zachrániť čo i len jeden detský život, tak to stojí za to.“

Podporiť výzvu

Image 3

Bazilika minor vo Vranove nad Topľou – POMÔŽTE PRI OPRAVE STRECHY

Najprv nám veterná smršť pred 10 rokmi strhla strechu z kláštora. Približne pred 5 rokmi nám stavební statici oznámili havarijný stav veže na bazilike, ktorý sme museli riešiť. Pri oprave veže sa ukázalo, že strecha baziliky nie je na tom o nič lepšie a tiež nemôžeme dlho čakať s jej opravou. Oprava strechy kláštora stála približne 90.000,-€. Oprava veže baziliky stála približne 100.000,-€ . A oprava strechy na bazilike bude stáť asi 50.000,-€. Preto prosíme podporte nás finančne i modlitbou.

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu