Čo ich spája?

2014-07-03 11.08.48

Pomáhať tým, ktorí to potrebujú. To je jedným z hlavných cieľov darcovského portálu ĽudiaĽuďom.sk a ľudí, ktorí ho podporujú. Práve za týmto účelom sa k nám pridala herečka Zuzka Haasová a podnikateľ Tom Fekete. Zatiaľ čo Zuzana pôsobí na ĽudiaĽuďom.sk ako overovateľ, Tom pravidelne prispieva finančne v prospech jednotlivých výziev, alebo prostredníctvom benefičných e-aukcií, ktoré aj sám vyhlasuje. Bolo len otázkou času, kedy sa ich cesty spoja. Podarilo sa to práve vďaka nášmu portálu a v súčasnosti naberá ich spolupráca omnoho väčšie rozmery.

Začalo to nevinne. Tom žije dlhodobo v USA, no na Slovensku pôsobí ako výhradný distribútor kozmetiky značky e.l.f. Práve balíčky tejto kozmetiky venoval niekoľkokrát do benefičných e-aukcií, z ktorých 100% výťažku putovalo na výzvy malej VivienAlexa. Obidve deti prekonali DMO.

Zuzka Haasová sa ľuďom z portálu ĽudiaĽuďom.sk ozvala sama. Chcela sa stať overovateľom, aby mohla byť akýmsi patrónom výziev, ktoré ju zaujali. Jedného dňa sa rozhodla podporiť výzvu malého Paťka, ktorý potreboval peniaze na drahé probiotiká. Tie mu ako jediné pomáhali zvládnuť náročnú operáciu, počas ktorej mu odstránili celé hrubé črevo. Kto Zuzku pozná, vie, že je to veselá kopa a v tomto duchu vyhlásila aj e-aukciu v prospech Paťkovej výzvy. Venovala do nej osobné stretnutie, exkurziu po zákulisí seriálu Panelák a exkluzívny obed – párky s horčicou v bufete. O túto e-aukciu sa okamžite strhla bitka, o čom svedčí aj celkový počet podaní jednotlivých záujemcov – 28! Víťazná suma sa napokon zastavila vo výške 203€ a kto si myslí, že ju ponúkol práve Tom Fekete, má pravdu. Ich osobné stretnutie napokon prebehlo mesiac po aukcii, keď Tom navštívil svoju rodnú krajinu. Exkurzia zákulisia seriálu Panelák, ako aj samotný obed dopadli výborne, všetci boli spokojní a radi, že aj takouto formou bolo možné pomôcť malému Paťkovi….

….. Tu však spoločná cesta Toma a Zuzky nekončí. Ako sa totiž ukázalo, ich stretnutie prerástlo do pracovnej spolupráce. Zuzka totiž momentálne vydáva so svojou kapelou The Susie Haas Band debutový album a e.l.f. kozmetika Slovensko sa stala generálnym sponzorom tohto diela. To však nie je všetko. Z rôznych reklamných bannerov, plagátov, či fotografií v médiách sa na vás v týchto dňoch začína usmievať Zuzkina tvár, nalíčená práve spomínanou kozmetikou. Pôvabná herečka sa totiž stala jej oficiálnou tvárou pre Slovensko.

Nikdy neviete, kde stretnete niekoho, kto vám pomôže. Tí, ktorí však chcú pomáhať skutočne nezištne, sa vždy nájdu. A práve takých ľudí je medzi podporovateľmi portálu ĽudiaĽuďom.sk veľa.

Ďakujeme

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu