Ďakujem pre všetkých

logo

….Sama so 4 deťmi, aká  nezodpovedná to žena. Určite mnohých napadla táto myšlienka, ja sama som si to zo začiatku vyčítala, ako som mohla niečo také dopustiť. Celé okolie sa na mňa pozeralo ako na bytosť z inej planéty ako som mohla takto dopadnúť a ukazovali si na mňa prstom. Lenže uvedomila som si, že zodpovednosť sa nemeria počtom detí, ale tým ako zodpovedne sa človek o to, čo mu Boh nadeli postará. Snažím sa zo všetkých síl byť zodpovedná k svojmu životu a k životu svojich detí, lenže bez Vašej pomoci by som to určite tak nezvládla. Ani sa to nedá opísať slovami ako veľmi Všetkým ďakujem za pomoc a podporu.
Sú tomu už 2 roky, čo som sa dozvedela o úžasnom projekte a stránke ĽudiaĽuďom.sk. Mala som 2 krát publikovanú svoju výzvu a zakaždým som sa presvedčila akí výnimoční, láskaví ľudia sem chodia. Koľko je medzi nami ľudí, ktorým nie je ľahostajný život druhých a aj z mála čo majú nezištne pomôžu v anonymite, že nemajú potrebu byť medializovaní a nepotrebujú k tomu ani Vila Rozborila. Všetkým Vám patrí moje úprimné objatie a moje srdce, ktoré Vám je vďačné.
Náš život po celé tie 2 roky je jeden veľký boj. Neustále sťahovanie z mesta do mesta, skúsili sme si aj život v krízovom centre, ale sme spolu a máme jeden druhého. Prežívame len vďaka Vám..
Ďakujem všetkým, ktorí sa starajú aj o túto stránku a šíria osvetu dobrovolného darcovstava. Ďakujem Vám aj za to, že Vy ste ma naučili netváriť sa, že život iných sa ma netýka.. Všetkým  Vám patrí obrovské ĎAKUJEM..


Anna Racková podporuje výzvy

Image 100

...Sama so štyrmi deťmi

Volám sa Anka, mám 37 rokov, som na rodičovskej dovolenke a okrem Vás, ľudí s dobrým srdcom, nemám nikoho kto by mi pomohol.

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu