Darujte 2% z dane ĽUDIA ĽUĎOM, n. f.

2-percenta-300x300-01

Čas podávania daňových priznaní je za rohom, čo zaručene neteší nikoho z nás. Napriek tomu je ale s touto “činnosťou” spojená aj jedna príjemná vec a síce možnosť darovať 2% z dane. Ak ste sa ešte nerozhodli, komu ich darujete tento rok, radi by sme vás inšpirovali s možnosťou urobiť tak v prospech ĽUDIA ĽUĎOM, n. f.

A prečo by ste tak mali urobiť? Tu je zopár dovodov:

Portál ĽudiaĽuďom.sk a jeho darcovia pomohli núdznym už sumou 880 000 € v podobe viac ako 35 000 darov.

Vďaka portálu ĽudiaĽuďom.sk je celý proces darcovstva pod kontrolou verejnosti – každý vidí počet darov, či mieru naplnenosti výzvy.

Darcovstvo cez ĽudiaĽuďom.sk je adresné, navyše všetky služby na portáli sú zadarmo.

Vďaka portálu ĽudiaĽuďom.sk môžu darcovia až do troch rokov  žiadať od príjemcu informácie o tom, ako bolo naložené s ich príspevkom.

Cez portál ĽudiaĽuďom.sk pomohlo tým, ktorí to potrebujú, už viac ako 22 000 darcov.

Darcovstvo cez ĽudiaĽuďom.sk je bezpečné. Dôkazom toho sú zmluvy so slovenskými bankami a overenia výziev od overovateľov.

Vďaka vašim 2% budú môcť byť naďalej všetky služby na portáli ĽudiaĽuďom.sk zadarmo a príjemcom budeme môcť poukázať 100% darov.

Zaslaním svojich 2% ĽUDIA ĽUĎOM, n. f. podporíte rôznorodé témy od pomoci ľuďom v núdzi, cez sociálne témy, vzdelávanie, životné prostredie a iné.

Ak vás tieto dôvody presvedčili, že by ste svoje 2% z dane mali venovať práve ĽUDIA ĽUĎOM, n.f., prosím kliknite TU.

Nezabudnite, že ako dobrovoľníci môžete poukázať až 3% z dane. Viac o tejto možnosti si prečítajte v tomto blogu.

ĎAKUJEME

Tím ĽudiaĽuďom.sk

 

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu