Deti deťom (alebo keď kresby pomáhajú)

Kreslenie v Sade J. Kráľa

Deti nemávajú svoje bankové účty ani kreditky. To neznamená, že by preto z projektu ĽudiaĽuďom.sk mali byť vylúčené. Samozrejme, nehovoríme tu o deťoch, ktoré pomoc potrebujú. Tých je na portáli skutočne veľa. Hovoríme skôr o tých, ktoré by pomôcť chceli.

Počas nedávnej prezentácie portálu ĽudiaĽuďom.sk na Farmárskych trhoch v bratislavskom Sade J. Kráľa sme pripravili aj súťaž Deti deťom, ktorej sa mohol zúčastniť každý malkáč, ak niečo nakreslil a zároveň nám svoj výtvor podaroval. Na našej stránke na Facebooku sme následne dielka uverejnili a tie tri, ktoré získali ku Dňu detí najviac “like-ov”, sme odmenili.

Kresby zároveň poputovali do benefičnej e-aukcie, kde sa teraz uchádzajú o priazeň dražiteľov. Celý výťažok z e-aukcie vždy putuje na konkrétnu výzvu v prospech iného, chorého dieťaťa.

Veríme, že takto deti pomôžu iným deťom. Toto sú ich diela, ktorými chcú pomôcť:

 

Tamarka získala najviac hlasov, až 72. Svojou abstraktnou kresbou by rada podporila Alexika z Bardejova, ktorý je veľmi ťažko chorý. Je neustále odkázaný na pomoc dospelých a jeho rodine by sa veľmi zišlo auto. Vyvolávacia cena jej kresby je 15 eur a prihodiť môžete tu.

 

 

Postavička otca svojráznej rodiny Simsonovcov získala druhý najvyšší počet hlasov. 58 “like-ov” jej autorovi vynieslo striebornú priečku a kresba Homera sa teraz snaží zabojovať o priazeň zberateľov diel nádejných umelcov s vyvolávacou cenou 15 eur.  Výťažok z e-aukcie pôjde na podporu Samka, ktorý bojuje s rakovinou.

 

 

“Toto nakreslil náš poklad Alexko. A aj napriek jeho diagnóze DMO, hluchota a slepota, dokázal v 6 rokoch toho veľa a veľmi sa snažil,” napísala mama malého umelca, ktorý sa v našej súťaži Deti deťom umiestnil na treťom mieste. Výťažok z e-aukcie jeho obrazu pôjde v prospech výzvy na rehabilitáciu pre neho a jeho brata, dvojča Maxa.

 

 


ĽudiaĽuďom.sk podporuje výzvy

Image 12

Chceme na vlastných nohách stáť

Sme 6ročné dvojčatá máme DMO a túžime chodiť

Podporiť výzvu

Image 20

Cestujte so mnou...

Ahojte tety a ujovia, kamaráti... :)

Podporiť výzvu

Image 53

Samkov boj s rakovinou

Prosime o pomoc pre nasho jedineho synceka a nasu radost Samka kedze bojujeme s rakovinou a uz bohuzial nase financne moznosti nestacia . Samik ma neuroblastom cize zhubny nador cez ktory ide aorta a tlaci na miechu srdce a pluca . Vzhladom na velmi narocnu liecbu do buducnosti Vas prosime aby kazdy kto len trosku moze prispel aby sme toto tazke obdobie prekonali aspon o nieco lepsie . Celu sumu teda dame na vydavky spojene s liecbou ktorych je strasne vela . Dakujeme .

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu