Frodo, alebo Alexik Bublík

Denno- denne si nafukujem bublinky z môjho bublifuku, čo mám namontovaný pod bradou. Bielou šnurkou priviazaný, zastrčený v krku, plastový bublifuk. Ocko s úsmevom povedal , že som vraj ako Frodo Bublík, len nie Frodo, ale Alexik Bublík. Nehnevám sa naňho, lebo to moje umelecké meno, Bublík, sa mi celkom páči. A verte, či neverte, naozaj si ho zaslúžim.
Možno si ešte pamätáte na mojich kamarátov zo Spišskej a tiež Janku z Anglicka, čo mi ten vysávač na bublinky kúpili. Nuž vedzte, už je v plnej prevádzke a keď sme niekde mimo domu, vtedy sa veru nenudí. Ale čo budem tárať, radšej si to pozrite na mojej stránke www.alexhrivnak.webnode.sk .

Rozmýšľal som, akú moc mal prsteň nad životom ľudí, čo ten prsteň na ruke nosili. Však viete, v tej knihe, Pán prsteňov. Kto sa dostal pod vplyv prsteňa, bol pohltený jeho mocou. Prsteň, alebo presnejšie povedané Sauron, temný pán Mordoru , si skrze prsteň úplne podmanil človeka…
Sebaľútosť v utrpení, je ako prsteň čo si dáme na prst a to zotročuje a ničí našu dušu a potom i naše telo. Ničí to nás i naše okolie, našu Stredozem.
Neľutujte sa…
Alexik veľký Bublík


Alex podporuje výzvy

Image 51

POMOZTE NIKOLKE

POMOZTE NIKOLKE

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu