Každý z nás má tu svoju nejakú cestu života…

Cesta rodiča stúpa vysoko a na jej vrchole je samostatnosť jeho dieťaťa. Ak sme zdravý všetko ide krásne, tešíme sa z úspechov, a nad ničím zlým sa nezamýšľame. Veď načo. Nevnímame chorých, máme predsa zdravie, ak sme zasa bohatý načo sa zaťažovať chudobnými. No mali by sme aj to , nikdy nevieme ako sa nám zloží náš život.

Ak sa v akokoľvek boji nevzdávame , nemôžeme prehrať ani náš boj o zlepšenie zdravia našich detí. Píšem o tom, pretože neviem či to je náhoda alebo osud alebo ako to nazvať,ale musím bojovať o zdravie obidvoch mojich deti. Aj napriek všetkému som šťastná, že ich mám. Sú môj dar, ktorý mi ukázal čo je v živote najcennejšie a čo si treba vážiť a to je ZDRAVIE.
Mojou veľkou smolou je, že nie som bohatá, aby som mohla detičkám zabezpečiť komplexnú rehabilitačnú liečbu a dostať ich z toho všetkého.
Aké máme limity? Niekedy ideme až za ne. Má to určite nejaký význam. Inak by sme to ani nerobili. Sú momenty kedy maličkosť ozaj tá najmenšia maličkosť, ktorú dieťa urobí dá rodičovi toľko sily a energie ,lebo prežíva neopísateľnú radosť.
Bolo aj mne veľmi ťažko, už ani neviem aký problém sa mi ozýval v hlave. Keď zrazu ako keby niekto otočil list v knihe a odohrával sa tam iný dej. Krásny , a to len dcérka na mňa hodí ten nevinný úsmev požmurká očami a je to. Hneď sa zmení nálada. Je to tak úprimné a nevinné, asi preto to má takú magickú silu.
Presne pre takéto momenty bojujeme. Nehanbíme sa osloviť výzvou o pomoc. Nečítame články o kritike , že si za to môžeme sami, lebo to tak vôbec nie je, no ťažko sa to vysvetľuje niekomu kto nerieši takíto problém.
Podporte nás prosím a darujte nám nádej pokračovať v začatých terapiách. ĎAKUJEME


Parezka podporuje výzvy

Image 19

Nádej pokračovať v rehabilitačnom liečení pre Alžbetku.

Alžbetka by rada robila s pravou rúčkou to čo aj s ľavou, no nejde jej to kvôli zraneniu, ktoré mala keď prichádzala na tento svet. Pomohlo by jej však liečenie v špeciálnom rehabilitačnom centre Renona Rehabilitation kde sú výborní fyzioterapeuti, ktorý Alžbetke veľmi pomáhajú hlavne ovládať pravú rúčku, za čo sme im nesmierne vďačný.

Podporiť výzvu

Image 14

Vaša pomoc by nám umožnila liečiť syna Lukáša

Rozhodnúť sa komu viac pomôcť synovi či dcére je pre rodiča nepredstaviteľné. Milujeme predsa každé dieťa rovnako, no keď nastane nejaký problém hlavne ten zdravotný rodič neváha a hľadá možnosť ako mu pomôcť. Máme tú smolu, že obe naše deti potrebujú rehabilitácie a liečenie na čo nám nevystačí jeden príjem aby sme všetko uhradili preto sa obraciam na Vás, ktorý chcete a môžete nám pomôcť. Zo srdca ďakujeme.

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu