Kto môže podať pomocnú ruku, prosím pomôžte.

DSC_0269

Vďaka internetu si viem v sekunde zistiť potrebné informácie o všetkých možných problémoch. Stačí len kliknuť. Či sú informácie pravdivé alebo nie to neviem.
Ja som sa hlavne zamerala na hľadanie možnosti ako liečiť dcérku. Zisťovala informácie ako sa lieči táto diagnóza v zahraničí a čo mám k dispozícií tu na Slovensku.
Názory sa veľmi rozchádzajú.
Ako sa mám ja laik rozhodnúť? Čo si vybrať, koho počúvať? V hlave mám zrazu sami zmätok. K tomu sa pridá ešte kopec výčitiek zo strany takzvaných priateľov, načo toľko prosím o pomoc, keď raz nemám na to, tak nech to nechám tak, veď aj im nikto nič nedá. Závidieť niekomu, že má zdravotné problémy je už silná káva.
Samozrejme tí dotyčný majú veľké starosti ako a kde ísť na dovolenku, ako zohnať materiálne veci, ktoré pre mňa nemajú veľký význam.
Preto im to aj ťažko vysvetlím, aby ma správne pochopili. Niekedy mi to pripadá, že žijeme na dvoch rôznych svetoch. Zrazu sa to priateľstvo vytratilo, viac ho niet.

Už sedem rokov, vďaka Alžbetke viem kto je ozajstný priateľ a kto nim nikdy ani nebol. Našla som aj nových, takých čo majú krásne a obrovské srdce. Lebo všetko je to v nás, nemusíme ani mať dieťa s postihnutím, aby sme dokázali pochopiť čo je dôležité. Vyčítať rodinám, ktoré chcú liečiť dieťa, no nemajú na to finančné prostriedky, neodvážim sa takého človeka ani pomenovať, sám nikdy nemôže vedieť čo ho v živote čaká a neminie.

Tiež by som si vybrala bezstarostné zdravé dieťa a riešila zábavu, kam ísť z ním na dovolenku. No stalo sa inak, a ja sa k tomu musím postaviť. Taktiež to musím učiť aj Alžbetku aj keď už teraz to ma dosť ťažké, čo pozorujem už aj deti vedia riadne ublížiť.

Preto toľko žobroním, ako mi to naposledy jedná známa povedala doslova takto, že načo žobroním,  nečakala som to od nej. Žobroním nie pre seba, prosím preto, aby som poskytla liečenie deťom, keďže štát mi na ich liečbu nedá. To minimum na čo majú nárok sú procedúry, takmer bez výsledku.

Ťažko som hľadala typ liečby, ktorý by vyhovoval mojej dcére a priniesol aj nejaký výsledok. V podstate stále hľadám, lebo mám pocit, že sa dá vždy urobiť viac. Nejako sa nechcem a nemôžem zmieriť s tým, že bude mať toľko obmedzení. No všetko je to o financiách.  Preto ak sa nájde niekto kto má otvorené srdce aj pre takých ako sme my a neodcudzuje nás za to, že chceme to na čo sami nestačíme pomôžte prosím. Podporte  liečenie mojich detičiek. Obrovské ĎAKUJEME za pochopenie a pomoc.

ĽudiaĽuďom.sk – Zo srdca chcem poprosiť, pomôžte nám aj naďalej pokračovať v liečení dcérky. Ďakujeme za nádej.

ĽudiaĽuďom.sk – Vaša pomoc by nám umožnila liečiť syna Lukáša


Parezka podporuje výzvy

Image 95

Zo srdca chcem poprosiť, pomôžte nám aj naďalej pokračovať v liečení dcérky. Ďakujeme za nádej.

Alžbetka by rada robila s pravou rúčkou to čo aj s ľavou, no nejde jej to kvôli zraneniu, ktoré mala keď prichádzala na tento svet. Pomohlo by jej však liečenie, terapie a zakúpenie rôznych pomôcok. Prosím o nádej absolvovať potrebné liečenia, terapie rehabilitácie, zakúpenie potrebných pomôcok pre moje slniečko, ktoré nadovšetko milujeme. Chceme urobiť maximum, a možno ešte aj viac. Chceme dať dcérke do života všetko čo bude potrebovať, vyskúšať dostupné možnosti, aby jej detstvo a život bol čo najplnhodnotnejší.

Podporiť výzvu

Image 14

Vaša pomoc by nám umožnila liečiť syna Lukáša

Rozhodnúť sa komu viac pomôcť synovi či dcére je pre rodiča nepredstaviteľné. Milujeme predsa každé dieťa rovnako, no keď nastane nejaký problém hlavne ten zdravotný rodič neváha a hľadá možnosť ako mu pomôcť. Máme tú smolu, že obe naše deti potrebujú rehabilitácie a liečenie na čo nám nevystačí jeden príjem aby sme všetko uhradili preto sa obraciam na Vás, ktorý chcete a môžete nám pomôcť. Zo srdca ďakujeme.

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu