Lenka Šóošová alebo Sajfa? Kto dokáže vyzbierať viac?

21km

Dokážu osobnosti známe z televízie i rozhlasového éteru presvedčiť ľudí, aby prispeli na dobrú vec? Kto bude úspešnejší v zháňaní podpory pre Linku detskej istoty pri Slovenskom výbore UNICEF – Lenka Šóošová alebo Sajfa? Na darcovskom portáli ĽudiaĽuďom.sk sa rozbehla historicky prvá online stávka medzi dvomi ambasádormi behu 21 km pre deti.

Výzva, ktorú môžu nájsť potenciálni darcovia na adrese www.LudiaLudom.sk/LDI sa líši od ostatných na portáli. Na tejto stránke sú vlastne výzvy dve. Jednu v prospech Linky detskej istoty (LDI) vypísala Lenka Šóošová známa najmä z Telerána TV Markíza, druhú Sajfa, ktorého poznajú ľudia nielen z vysielania Fun Rádia, ale navyše aj ako zanieteného bežca. Obaja sa snažia presvedčiť potenciálnych dobrodincov, aby prispeli práve ich prostredníctvom na dobrú vec.

Ide o prvý takýto súboj osobností na ĽudiaĽuďom.sk, no prevádzkovateľ portálu nevylučuje, že ak bude mať úspech, budú v podobných stávkach pokračovať. „Zatiaľ sa viaceré známe osobnosti snažili prilákať darcov svojimi príspevkami na blog.ludialudom.sk, Lenka Šóošová a Sajfa sú prví odvážlivci, ktorý sa rozhodli zmerať si svoje sily aj takýmto spôsobom. Ľudia na našom portáli môžu online sledovať, komu sa ako darí a svojimi darmi úspech moderátorov aj ovplyvniť. Zaslané finančné dary prirodzene nejdú na účet moderátorov, ale Linke detskej istoty,“ povedal manažér portálu Roland Kyška.

Podporiť linku prostredníctvom výziev moderátorov Lenky Šóošovej a Sajfu môžu darcovia na adrese www.LudiaLudom.sk/LDI  veľmi jednoducho prostredníctvom svojho internetbankingu alebo zo svojej platobnej karty. Všetky darované prostriedky idú na účet LDI bez akýchkoľvek sprostredkovateľských či iných poplatkov.

Lenka aj Sajfa pobežia v nedeľu 9. septembra 2012 aj charitatívny beh 21 km pre deti na bratislavskej Partizánskej lúke. Cieľom príjemného športovo-oddychového podujatia je vyzbierať čo najviac zdrojov na fungovanie  Linky detskej istoty, tento rok by organizátori chceli prekonať vlaňajší rekord a získať viac ako 12-tisíc eur.


ĽudiaĽuďom.sk podporuje výzvy

Image 18

SAJFA: Podporte ma a ja za vás zabehnem tohtoročných 21km pre deti!

Aktívne behám už niekoľko rokov a som rád, že prostredníctvom tejto aktivity môžem poskytnúť mladým ľuďom príklad ako zmysluplne tráviť voľný čas a zároveň pomôcť dobrej veci ako je to i v prípade 21km pre deti. Nevynechal som ani jeden ročník tohto charitatívneho podujatia.

Podporiť výzvu

Image 14

LENKA ŠÓOŠOVÁ: Podporte ma svojím príspevkom a za to za vás povediem tohtoročný rodinný beh!

Som poctená skutočnosťou, že môžem byť ambasádorkou takej zmysluplnej veci ako je práca s deťmi a ochrana ich práv.

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu