ĽUDIA ĽUĎOM na URBAN MARKETE

Urban Market Ludia Ludom (4)

Aj keď náš darcovský portál funguje na 100% online, stojíme za ním, pravdaže, my – reálni ľudia :)

Nedávno ste náš tím ĽudiaĽuďom.sk mohli stretnúť v stánku na Tyršáku, na letnej edícii Urban Marketu. Na brehu Dunaja obklopení stánkami s dizajnom, ale aj ľuďmi z tretieho sektora, sme si po dlhej prestávke spôsobenej hlavne pandémiou uvedomili, že osobnému kontaktu sa nič nevyrovná.

Pri stánku Ľudia Ľuďom sa zastavili mnohí návštevníci. Boli medzi nimi naši priaznivci ale aj tí, ktorí o našom darcovskom portáli nemali veľa informácii, a tak sme sa navzájom radi spoznali. Celkom najkrajšie však bolo počuť:  „My vás poznáme, sme vašimi pravidelnými darcami už roky.“ S veľkou radosťou sme sa vám mohli osobne poďakovať, že nám pomáhate pomáhať.

Radi by sme poďakovali aj umelcovi @ba_snenie, známemu svojím talentom pre slovné hračky, ktorý na podporu aktivít našej organizácie ĽUDIA ĽUĎOM vyrobil kreatívne a veľmi trefné slovné spojenia súvisiace s pomocou a nádejou. Vytlačené na plátených taškách, vejároch a perách si ich odniesli mnohí návštevníci ako hodnotný darček od ĽudiaĽuďom.sk.

Už teraz sa tešíme na ďalšie príjemné osobné stretnutie s vami.

 

Urban Market Ludia Ludom (2) Urban Market Ludia Ludom (1) urban market (1) Urban Market Ludia Ludom (4) urban market (2) Urban Market Ludia Ludom (3)

 

 

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu