ĽudiaĽuďom.sk mieri do Bruselu!

logo

Spoluzakladateľ portálu ĽudiaĽuďom.sk, správca národnej domény SK-NIC, a.s., sa stal slovenským víťazom European CSR Award v kategórii Partnerstvá malých a stredných firiem. Túto skvelú správu vyhlásila Nadácia Pontis na slávnostnom galavečere Via Bona Slovakia 2012, ktorý sa konal koncom minulého týždňa v Bratislave.

Ide o nový európsky program ocenení za spoločensky zodpovedné podnikanie (CSR) a poskytuje jedinečnú príležitosť prezentovať CSR partnerstvá na národnej a európskej úrovni. Súbežne prebieha v 28 európskych krajinách a národní víťazi budú mať príležitosť prezentovať svoj projekt v Bruseli. European CSR Award podporuje Európska komisia.

“Projekt ĽudiaĽuďom.sk je našou srdcovou záležitosťou. Sme radi, že môžeme pomáhať ľuďom v núdzi, že poskytujeme bezplatne infraštruktúru na vznik nových zaujímavých projektov. Som osobitne hrdý na to, že pre portál pracujú mnohí zamestnanci SK-NICu ako dobrovoľníci aj vo svojom voľnom čase, pretože ho považujú za zmysluplný,” hovorí Juraj Ondriš, predseda predstavenstva SK-NIC, a.s. a zároveň predseda správnej rady 4people, n. o., ktorá portál prevádzkuje.

ĽudiaĽuďom.sk je darcovský portál, na ktorom môže bez akýchkoľvek poplatkov uverejniť svoju výzvu na podporu jednotlivec či organizácia a pokúsiť sa tak osloviť darcov v on-line priestore. Uverejnené výzvy overujú nezávislé osoby, ktoré pred darcami garantujú ich pravdivosť. Súčasťou portálu je aj aukčná platforma, ktorá umožňuje vyhlasovať e-aukcie v prospech uverejnených výziev. Zakladateľmi projektu sú SK-NIC, a.s. a Centrum pre filantropiu, n.o.

“Naša podpora ĽudiaĽuďom.sk určite nekončí a máme aj do budúcnosti množstvo plánov. Aj v tejto chvíli pracujeme na ďalšom rozšírení projektu a už čoskoro verejnosti predstavíme ďalší nástroj na pomoc ľuďom v núdzi a prospešným organizáciám,” prezradil riaditeľ spoločnosti SK-NIC, a.s. Patrik Krauspe.

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu