ĽudiaĽuďom.sk v núdzi: Potrebujeme pomoc!

hľadáme kreatívca_FINAL_

Už viac ako štyri roky pomáhajú iným a teraz potrebujú pomoc oni sami! Darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk podáva pomocnú ruku ľuďom v núdzi, ľuďom so zdravotnými problémami, talentovaným deťom, organizáciám, či aktivistom. Teraz však žiadajú žiadajú o pomoc iných.

Za takmer päť rokov fungovania sa darcovskému portálu ĽudiaĽuďom.sk podarilo sprostredkovať už viac ako 1,5 milióna eur v prospech ľudí, ktorí potrebujú pomoc. Možnosť podporiť výzvy z portálu využilo viac ako 33-tisíc darcov a počet darov presiahol neuveriteľných 62-tisíc. Organizácia ĽUDIA ĽUĎOM, n.o., ktorá darcovský portál prevádzkuje, sa aj tento rok rozhodla osloviť verejnosť s prosbou, aby 2% z daní venovali práve im. Aby mohli pomáhať ďalej.

Keďže sa čas podávania daňových priznaní neúprosne blíži, internetom sa začínajú šíriť prosby na darovanie 2%. Aj ĽudiaĽuďom.sk preto hľadá kreatívca, ktorý má skvelé nápady a chce ukázať čo v ňom je a pomôže natočiť krátky videospot, vymyslí grafiku podstránky a letákov, ktorá osloví masy a príde so sloganom, na ktorý nikto nikdy nezabudne. Ak si trúfate, ozvite sa na info@ludialudom.sk!

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu