Moderátorská silná dvojka

pata jarjabkova

O chystanom podujatí Vianoce v lete v posledných dňoch hovoríme často. Už sme si predstavili organizácie, ktoré budú na Vianociach ponúkať výrobky svojich chránených dielní, kávu, limonádu či koláče, prinášame Vám tiež postupne informácie o programe a jeho účastníkoch a teraz nám dovoľte predstaviť Vám moderátorov podujatia.

Meno Patrícia Jarjabková Garajová je nám, dospelákom, veru poriadne známe. Kto z nás by si nepamätal zvolanie Kukolár, kamaráti!, bez ktorého by sme za našich detských čias ani nemali nedeľu?! Na Kukovi a Paťke sme my všetci vyrástli, a tak sme sa rozhodli, že si na Vianociach v lete zaspomíname a požiadali sme Paťu, či by sa neujala moderovania. Minulý rok prišla na náš prvý ročník ako zástupca jednej z organizácií – Združenia na pomoc ľuďom s mentálnym postihnutím v SR. V priebehu dňa sa niekoľkokrát zapojila do moderovania a aj do programu a nám sa to tak veľmi páčilo, že sme sa rozhodli osloviť ju aj tento rok. A je nám cťou, že Paťa súhlasila a v sobotu sa s ňou my všetci uvidíme.

Tí z Vás, ktorí boli na Vianociach v lete aj vlani, si iste pamätáte poobedňajšie vystúpenie zabávača Pavla Peschla, ktorý tak ohúril deti, že bláznivo a akčne súťažili, spievali, tancovali, jašili sa… Pri jeho vystúpení sa však bavili nielen deti, ale aj my všetci. A tak sme ho oslovili aj tento rok. Pre deti má prichystaných kopec aktivít, určite nezabudne doma ani svoju gitaru a veríme, že spolu s Paťou budú parádnou dvojkou a celý deň nám s nimi bude plynúť s úsmevom na tvári.

Tešíme sa všetci na Vás už túto sobotu pred Starou tržnicou. Viac informácií aj program celého podujatia nájdete na stránke Vianocevlete.sk.

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu