Musím to povedať: je to vďaka vám!

Už šesť rokov čarujeme v ŽELAJ SI úsmevy na tvárach chorých a zomierajúcich detí. Šesť  rokov a pol tisícky splnených detských snov… Pol tisícky šťastných úsmevoch na tvárach detičiek, ktoré by ešte nemali ani len tušiť , čo je to utrpenie, ťažká liečba, náročné vyšetrenia a dlhobobý pobyt v nemocnici.

A hoci by sme si v ŽELAJ Si radi prisvojili zásluhy za toto skvelé číslo, nemôžeme. Dnes som si uvedomila, že to všetko sme dokázali VĎAKA VÁM !!

Vďaka ľuďom, ktorí do ŽELAJ SI pravidelne prispievajú a posielajú 5 eur mesačne do Klubu priateľov detských snov.

Vďaka všetkým ľuďom, ktorí si na našich akciách kúpili balón alebo lampión šťastia.

Vďaka ľuďom, čo sa ozývajú, že chcú splniť ten alebo onen detský sníček a deťom kúpia darček, výlet, zážitok – slovom, urobia radosť.

Bez vašej pomoci, bez vašich príspekov, by sme zďaleka toľko nedokázali. Bez vašej pomoci, podpory, by ŽELAJ SI bolo ničím.

Mám pocit, že mnohé neziskové organizácie sa stále predháňajú v nejakých zbierkach, píšu, na čo boli financie použité, ale často možno neodznie obyčajné ĎAKUJEM.

Aj preto chcem POĎAKOVAŤ   (ak vám to ešte nikto nepovedal, ja musím!)

–          Ďakujem vám, ak ste si našli čas pomôcť (a nemusí to byť nutne nám)

–          Ďakujem vám, ak ste pomohli splniť sníček niektorého dieťaťa

–          Ďakujem vám, ak pravidelne prispievate na charitu

–          Ďakujem vám všetkým, ktorým v hrudi bije dobré srdce a pomôžete, keď je to potrebné

Niet slov, ktorými by som vedela  povedať, čo pre nás (či iné organizácie), vaša podpora znamená. Pre nás každé euro znamená možnosť splniť viac sníčkov, každý dar znamená, že môžeme niekomu urobiť radosť.  Možno nekupujeme deťom potrebné pomôcky, neplatíme im rehabilitácie, drahú liečbu. Nemáme na to peniaze, na to sú tu iné, veľké organizácie.. My „len“… robíme radosť.

Lebo hoci sú choré, aj ony chcú byť šťastné! Už  šesť rokov čarujeme úsmevy na tvárach ťažko chorých a zomierajúcich detí.  Pol tisíc úsmevov je za nami. Dokážeme ich spoločne vyčariť ešte viac? Staňte sa aj vy čarodejníkom a pomôžte nám plniť želani detí v nemocnici, na vozíčku, nevyliečiteľne chorých. Stačí si zriadiť trvalý mesačný príkaz na podporu ŽELAJ SI vo výške 5 eur.

A mimochodom, už som vám povedala, čo pre nás vaša pomoc znamená? VŠETKO. Bez vás nie sme ničím. Takže ešte raz – ĎAKUJEME.

Všetky úsmevy, čo vďaka vašej podpore budeme môcť vyčariť, nájdete na www.zelajsi.sk


Soňa Rebrová podporuje výzvy

Image 100

Chcem raz povedat "MAMI LUBIM TA"

Volam sa Lucasko a mam 2rocky 6mesiacov a som vazne chory.Ostatny moji rovesnici uz behaju za loptou,hraju sa s autickom,vozia sa na odrazadlach,papkaju samy,nemaju plienku a......a hlavne rozpravaju.Ja stoho nerobim nic.nerozumiem tomu.v mojej hlavicke sa nieco udialo co mi nedovoli chapat veci tak ako ostatnym detom v mojom veku.Mam ale nadej a tou nadejou je neurologicka v Egypte.zial moja maminka na tento tyzdenny pobyt u nej nema dostatok peniazkov.tento tyzdenny pobyt ktory zahrna aj delfinoterapiu stoji 3000eur,a pre maminku je to neskutocne velka suma.

Podporiť výzvu

Image 16

Prosba o pomoc pre Alžbetku na kupeľnu liečbu

Chceli by sme veľmi aby raz Alžbetka mohla povedať ” rúčka funguje.

Podporiť výzvu

Image 3

chcem bojovat s rakovinov aj napriek mojim tazkym prekazkam v zivote

Mam rakovinu miosarkom horsieho typu aj napriektomu chcem bojovat a preto vas vsetkych prosim o pomoc

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu