Oslovenie všetkých dobrých ľudí o pomoc a poďakovanie za vaše dary a 2% z dane.

Naša dcérka keď prichádzala na tento svet doktor sa veľmi nesnažil. Aj keď bola donosená a tu by lekári nemali chybovať. Bolo to zbytočné. Mala najhorší vstup do života. Ešte kým stretla prvých ľudí mohla prísť o život. Sú chvíle keď tomu ešte stále nemôžem uveriť, bolo to utrpenie a divný pocit. Vypli sme rozum, vypustili z hlavy všetko čo nám lekári hovoria, že to sa už nedá viac zlepšiť, čo nám bráni veriť v zázrak.
Dieťa keď raz okúsi bolesť, stráca detstvo. Je to hrozný pocit vidieť svoje dieťa trpieť, nevedieť mu pomôcť. Najprv nás sprevádzal šok, sklamanie, neistý život obrovská beznádej, obavy a strach čo bude. No nemohli sme zúfať, nabrali sme všetky sily a išli sme ďalej.
Rodičia ak sa ocitnú v podobných situáciách hľadajú zázračné metódy na vyliečenie dieťaťa, skúšajú možné aj nemožné. My nie sme tiež výnimkou. Hľadáme informácie o chorobe, terapeutickom výskume, rehabilitácie.
Alžbetka je krásne dieťa, vždy usmiata aj cez bolesť, poslušná, je výnimočná svojim odhodlaním žiť a prekonávať prekážky, ktoré jej boli dané. Nám dodáva nekonečnú silu a energiu, preto nás to posúva vpred a nepoznáme nemožné. Žijeme s vedomím, že nás čaká dlhý boj a veríme v šťastný koniec. Našou istotou sú iba naša viera, nádej a láska. Čas pre nás plynie veľmi pomaly, keďže máme každý deň obavy ako to zvládneme. Keď sme už na konci zo silami, príde niečo čo nám dodá energiu ísť ďalej a bojovať. Po tom všetkom čím sme si prešli je ťažké veriť v zázrak, no teraz už bojujeme aj o posledný zvyšok nádeje. Snažíme sa hľadať cestu ako zmierniť Alžbetkyn úraz a čo najviac jej pomôcť.
Zároveň by sme sa chceli poďakovať všetkým, ktorí ste sa rozhodli podporiť našu Alžbetku a darovali ste jej 2% z vašich daní. Bez Vás by to naozaj nešlo. Spolu sa nám vyzbieralo vyše 1700,-eur cez 2% z dane. Ďakujeme. No na doplatenie nám ešte chýbajú finančne prostriedky a nie je v našich silách ich z príjmu uhradiť. Preto Vás chcem poprosiť všetkých ľudí s veľkým srdcom, ktorý nás môžu posunúť stále o kúsok bližšie, pomôžte nám.


Parezka podporuje výzvy

Image 19

Dajte nádej mojej hviezdičke zaradiť sa k zdravím detičkám.

Prosím o nádej absolvovať potrebné liečenia, terapie rehabilitácie pre moje slniečko, ktoré nadovšetko milujeme. Chceme urobiť maximum, a možno ešte aj viac. Chceme dať dcérke do života všetko čo bude potrebovať, vyskúšať všetké dostupné možnosti, aby jej detstvo a život bol najplhodnotnejší. Pri pohľade na Alžbetku rozmýšľame, čo ju ešte čaká, čo jej život prinesie a či jej naozaj budeme vedieť dať všetko, čo bude potrebovať. Tieto otázky si kladie asi každý rodič, ktorý má dieťatko s akýmkoľvek zdravotným hendikepom... Napriek všetkým týmto starostiam a trápeniam je to naše smejko a nám rodičom častokrát dobíja baterky. Musíme ísť však ďalej, úsmev na detskej tváričke našej dcérky stojí zato a snažíme sa urobiť všetko preto aby sme si raz mohli povedať, spravili sme všetko čo bolo v našich silách.

Podporiť výzvu

Image 11

Pomôžme Laurinke pobiť sa z diagnózou

Ahojte, volám sa Laurinka, mám štyri rôčky a pri pôrode sa mi stal úraz vďaka ktorému stále trpím. Prosím všetkých dobrých ľudí, ktorý mi môžu pomôcť, chcem byť ako iné deti.

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu