Poďakovanie mladej ženy, ktorá sa nevzdáva

4525

Rok 2017 bol pre mňa najnáročnejší rok v živote. To, čo ma postihlo, je jedna z najhorších vecí, čo sa môže človeku prihodiť. Ja to ale nevzdávam a posúvam sa ďalej.

Mám okolo seba úžasných ľudí, ktorí mi pomáhajú a podržia ma v každej chvíli. Bez mojej rodiny, priateľov a najlepších kamarátok by som nikdy nedokázala to, čo doteraz.

Podarilo sa mi s pomocou rúk samej postaviť na nohy, aj keď stále nie sú dostatočne silné. Od prvého momentu, keď mi povedali, že k zlepšeniu môjho stavu mi stačia kvalitné rehabilitácie a že sa raz opäť postavím na nohy, sa teším z každého, aj toho najmenšieho, pokroku.

Ďakujem všetkým ľuďom, darcom, ktorí mi finančne pomohli, pretože každým jedným centom som bližšie k ďalším rehabilitáciám a k ďalším pokrokom.

Pevne verím, že rok 2018 bude oveľa lepší a ja sľubujem každému, kto vo mňa verí a pomáha mi, že do toho dám všetku svoju silu a nikdy sa nevzdám. Ďakujem krásne všetkým, čo mi pomáhate a takisto ďakujem za vydraženú knižku.

Gabika (21 rokov)


ĽudiaĽuďom.sk podporuje výzvy

Image 34

Rehabilitácie pre Gabiku

Týmto vás chcem poprosiť o finančnú pomoc na rehabilitácie pre našu dcéru Gabiku, aby sa mohla znovu postaviť na nohy.

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu