Poďakovať sa je viac než slušné

Nový systém komunikácie medzi darcom a príjemcom by mal zvýšiť dôveru a v konečnom dôsledku aj úspešnosť výziev na darcovskom portáli ĽudiaĽuďom.sk. Od dnešného dňa umožňuje portál príjemcom poďakovať všetkým svojim darcom originálnym spôsobom. Doteraz každý darca dostal po prijatí jeho príspevku automatickú správu, v ktorej mu v mene príjemcu poďakoval prevádzkovateľ stránky.

Odteraz si môže každý príjemca, ktorý má na ĽudiaĽuďom.sk zaregistrovanú výzvu na podporu, nastaviť vlastný text poďakovaní. Prvé dostane darca bezprostredne po tom, ako bude jeho dar pripísaný na účet. Novinkou je správa, ktorú dostanú všetci podporovatelia konkrétnej výzvy, po jej naplnení na 80 percent.

„Z praxe vieme, že ochota darcov stúpa s naplnenosťou výzvy. Ak sa vyzbiera viac ako dve tretiny príspevkov, majú donori väčšiu dôveru, že sa bude nimi podporený projekt realizovať. Určite urobí svoje aj to, že sa našlo dostatočné množstvo, ktorí podporili výzvu ešte pred nimi,“ hovorí šéf projektu ĽudiaĽuďom.sk Roland Kyška.

Poďakovanie od príjemcu dostanú darcovia aj pri úplnom naplnení výzvy, teda vyzbieraní cieľovej sumy.

„Portál ĽudiaĽuďom.sk dáva donorom, v porovnaní s inými formami darcovstva, nové možnosti. Napríklad každý darca má právo od príjemcu žiadať informáciu o tom, ako naložil s jeho príspevkom. V prípade, že dar použil v rozpore so svojou výzvou, musí ho vrátiť,“ vysvetľuje projektová manažérka portálu Daniela Lališová.

 

 

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu