Pomáhať na 100%? S vašimi 2% z dane to dokážeme!

2_percenta_2016_300x300_04

Milí priatelia,

predstavte si, že dostanete tenisky ale nemôžete si ich zaviazať, pretože nemajú šnúrky. Alebo dostanete vytúžený bicykel, ale nemôžete sa na ňom voziť, pretože mu chýba reťaz. Tešili by ste sa z knižky, ktorú si neviete prečítať, lebo nemá písmenká? Je nekompletný dar darom?

Darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk už šiesty rok dáva nádej tým, ktorí potrebujú pomoc. Rodiny v núdzi, choré deti, hendikepovaní ľudia, autori verejnoprospešných projektov, neziskové a mimovládne organizácie, ale aj samosprávy sa na nás každý deň obracajú s prosbami o pomoc. Ponúkame im nástroj ako transparentne získať finančné prostriedky, ako osloviť verejnosť a ako sa posunúť bližšie k splneniu svojho sna. Dávame im nádej, že sa ich situácia zlepší. Cestu si k nám našlo viac ako 56 300 darcov, vďaka ktorým sme sprostredkovali ľuďom v núdzi 2 930 000 eur.

Darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk každým mesiacom rastie. Dokazujú to aj naše štatistiky, ktoré hovoria, že mesačne darcovia pošlú v priemere 4400 darov, ktorých suma sa šplhá na 88 278 eur. Predstavuje to 40 %-ný nárast v porovnaní s rokom 2015. No súčasne rýchlo rastú aj prevádzkové náklady spojené s posielaním darov. Rôzne poplatky v bankách mesačne predstavujú stovky eur.

Pred šiestimi rokmi sme sa rozhodli, že nebudeme o finančné dary ukracovať ani príjemcov, ktorí pomoc skutočne potrebujú a ani darcov, ktorí im pomáhajú. Preto transakčné poplatky hradíme my. Aby sme aj naďalej mohli príjemcom posielať 100% darov, potrebujeme vašu pomoc. Vaše 2% z dane použijeme práve na úhradu týchto poplatkov. Veď nekompletný dar nie je darom. No spolu to dokážeme na 100%.
Všetky informácie nájdete na: 2percenta.ludialudom.sk

 

Ďakujeme!
tím ĽudiaĽuďom.sk

 

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu