Pomôžte Prešovu cez ĽudiaĽuďom.sk – 4ka znásobí vaše dary

cache_300x300_78323788_550037942455754_1312565962985177088_n

Bratislava 07. 12. 2019 – Včerajší výbuch v Prešove si vyžiadal obete, množstvo ľudí ostalo bez domova, prišlo o svoj majetok a to všetko v čase, keď sa my ostatní pripravujeme na najkrajšie sviatky roka. Veríme, že spoločne dokážeme pomôcť rodinám, ktoré poznačila táto tragická udalosť v tých najťažších chvíľach.

Výzvu na portáli ĽudiaĽuďom.sk na pomoc obetiam výbuchu v Prešove zaregistrovala redakcia Dnes24.sk. „Na mieste boli aj naši redaktori, od tej tragickej udalosti neustále informujú nielen na Presov24.sk, ale v celej sieti našich regionálnych webov, o najnovšom vývoji. Osudy Prešovčanov ani nás nenechali chladnými, i preto, že už druhý deň o tejto tragédii informujeme verejnosť a tým ju žijeme s nimi,“ uviedla Martina Zelenayová, riaditeľka mediálneho domu internet.sk, kam Dnes24.sk patrí. Vyzbierané dary poputujú obetiam tragédie, pričom postup bude koordinovaný s mestom Prešov. „Sme silné celoslovenské médium a chceme to využiť pre dobrú vec. O zbierke budeme informovať prostredníctvom našich webov, aby sme mobilizovali čo najviac darcov,“ doplnila Zelenayová.

„Vážime si, že redakcia Dnes24.sk oslovila s požiadavkou na registráciu výzvy práve ĽudiaĽuďom.sk. Vnímame to, ako signál dôvery v spoľahlivosť a transparentnosť nášho portálu. Sprostredkovali sme už dary za viac ako 8 miliónov eur. Je to efektívny a moderný nástroj pomoci, ako ukázala aj nedávna zbierka na pomoc obetiam tragickej nehody autobusu pri Nitre, kde sa za niekoľko dní vyzbieralo 75-tisíc eur,“ uviedla výkonná riaditeľka ĽUDIA ĽUĎOM, n. o. Ella Šingliarová.  ĽudiaĽuďom.sk umožňuje použiť platobnú bránu, prostredníctvom ktorej sú všetky platobné údaje automaticky vygenerované, čo vylučuje omyl pri zadávaní platby. Darovať je možné aj z platobnej karty doma i v zahraničí. Všetky dary sú transparentne zverejnené pod výzvou, ak si to darca praje uvedie svoje meno aj s odkazom pre príjemcu, rovnako má darca možnosť podporiť výzvu anonymne.

K výzve sa pridal aj mobilný operátor 4ka, ktorý sa rozhodol znásobiť príspevky darcov. „S poľutovaním a účasťou sledujeme tragédiu v Prešove a rozhodli sme sa pomôcť práve prostredníctvom portálu ĽudiaĽuďom.sk, ktorý dlhoročne podporujeme. 4ka ku každému euru, ktorým darcovia prispejú do Vianoc na túto výzvu pridá 50 centov navyše. Navýši tak celkovú sumu darov o 50%,“ povedal marketingový riaditeľ operátora Roland Kyška.


ĽudiaĽuďom.sk podporuje výzvy

Image 32

Redakcia Dnes24.sk na pomoc obetiam výbuchu v Prešove

Počet obetí výbuchu plynu v prešovskom paneláku sa zvýšil na sedem a je možné, že to nie je konečné číslo. Množstvo ľudí ostalo bez domova, prišlo o svoj majetok a to všetko v čase, keď sa my ostatní pripravujeme na najkrajšie sviatky roka. Na ten čas, ktorý všetci tradične trávime doma so svojimi najbližšími.

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu