Prečo práve nám? Lebo už sme dokázali, že to vieme.

2% pre ĽudiaĽuďom.sk

Možnosť venovať 2 percentá zo zaplatenej dane je veľkou pomocou pre mnohé organizácie, vrátane ĽUDIA ĽUĎOM. Sme vďační každému, kto tak v minulosti urobil, alebo tak urobí (aj) tento rok. Určite sa na vás valia zovšade informácie, kampane a žiadosti pre rôzne organizácie a ja nebudem iný, tiež vás v mene ĽUDIA ĽUĎOM, n.o., chcem požiadať, aby ste svoje 2% poslali nám.

Prečo poslať 2% ĽUDIA ĽUĎOM, n.o.?

  • Pretože vďaka vám sa nám už viac ako desať rokov darí prevádzkovať najväčší otvorený darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk pre všetkých úplne zadarmo. Náklady na jeho prevádzku hradíme z príspevkov zakladateľov, sponzorov a práve z asignácie 2%.
  • Darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk je tu pre všetkých, umožňuje registrovať výzvy na podporu ako právnickým, tak aj fyzickým osobám. Práve v nás našli cestu k zlepšeniu svojej životnej situácie tisícky jednotlivcov a rodín, či už potrebovali peniaze na liečbu, rehabilitáciu alebo na pokrytie základných potrieb.
  • Za viac ako desať rokov existencie sme pomohli 3871 príjemcom celkovou sumou 16 747 351 euro. To všetko vďaka našich 222 250 darcom, z ktorých sa 32 % na ĽudiaĽuďom.sk pravidelne vracia.

A čo urobíme s vašimi 2%?

  • Aj naďalej sa snažíme, a je to naša priorita, aby sme nijakým spôsobom nespoplatňovali ĽudiaĽuďom.sk pre nikoho. Aj preto musíme zdroje na uhrádzanie všetkých možných nákladov hľadať inde, aj v darovaných 2% z dane. To je jeden z veľkých rozdielov medzi nami a podobnými projektmi – vždy sprostredkujeme celých 100% daru.
  • Plánujeme mnohé nové funkcionality a zmeny na darcovskom portáli, ktoré pomôžu zjednodušiť proces darcovstva. Aj vďaka nim budeme vedieť pomáhať viac, efektívnejšie a transparentnejšie.
  • Dnes ešte nevieme, čo nás čaká v budúcnosti. Bojím sa, že aj kvôli aktuálnej situácii za našou východnou hranicou bude čoskoro omnoho viac ľudí odkázaných na pomoc dobrodincov. A tiež že bude potrebný efektívny a transparentný nástroj charity, za ktorým stojí erudovaná organizácia.

Verím, že s vami môžeme rátať. Všetky potrebné informácie, ako darovať 2% nájdete na https://2percenta.ludialudom.sk/

Vopred ďakujem nielen v mene ĽudiaĽuďom.sk, ale aj v mene všetkých našich príjemcov.

 

Roland Kyška

riaditeľ ĽUDIA ĽUĎOM, n.o.

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu