Punč pre Dávidka

Dávidko

Dávidko sa narodil s postihnutím, ktoré sa volá microtia. Nevyvinulo sa mu uško ani sluchový kanálik. Mal len šesť dní, keď podstúpil operáciu srdca a ešte ho jedna čaká. Trápi ho aj vysoký tlak, a preto rodičia hľadajú čo najšetrnejší spôsob operácie uška. Existuje nádej, no zákrok v USA stojí desaťtisíce dolárov. Dávidko by ale získal nielen nové ucho, ale aj sluch.

Pomôcť Dávidkovi môže ktokoľvek, kto sa v utorok 17. 12. 2013 od 16:00 do 18:00 hod. zastaví na Vianočných trhoch na Hviezdoslavovom námestí a dá si Punč pomoci. V stánku hneď pri klzisku ho budú predávať predstavitelia darcovského portálu ĽudiaĽuďom.sk spolu s herečkou a speváčkou Jankou Lieskovskou.

“Je to už po druhý raz, čo sa vďaka mestskej časti Bratislava – Staré Mesto zapájame do tejto skvelej aktivity. O tom, že tento rok celý výťažok z predaja punču pôjde Dávidkovi, rozhodol žreb. Na našom darcovskom portáli ĽudiaĽuďom.sk máme momentálne vyše 230 výziev, rozhodli sme sa, že vyžrebujeme jednu z nich. Veríme, že aj vďaka tejto aktivite sa Dávidkovi a jeho rodičom ich sen splní o čosi skôr,” hovorí projektová manažérka portálu Daniela Lališová.

Zásteru si v utorok 17. 12. 2013 oblečie aj Janka Lieskovská. “Keď som si prečítala Dávidkov príbeh, neváhala som ani chvíľočku. Je to krásny chlapček a ja verím, že sa nájde dostatok ľudí dobrej vôle, ktorí mu pomôžu. Sluch je veľmi dôležitý a je zázrak, že ho už dnešná medicína dokáže dať,” hovorí herečka, ktorú televízni diváci poznajú napríklad zo seriálu Chlapi neplačú a návštevníci Novej scény z muzikálu Princ a večernica.


ĽudiaĽuďom.sk podporuje výzvy

Image 4

usko a sluch pre Davidka

Usko pre nasho Davidka. Davidko sa narodil 25.2. 2013 s postihnutim ktore sa vola Microtia. nevyvynulo sa mu usko a ani sluchovy kanalik takze na usko vobec nepocuje. ako 6 dnovy podstupil operaciu srdiecka a teraz ideme na dalsiu so srdieckom. uziva liecky na vysoky krvny tlak. Usko sa da v Europe operovat vo veku 11 rokov ale sklada sa to so 4- 5 operacii kedy odoberaju kusok s rebra a usko aj tak nikdy nevyzera skutocne. V Californii Dr. John Reinisch robi tuto operaciu uska na jeden krat vo veku 3 rokov. Velmi tuzim aby moje dietatko malo normalne vyzerajuce usko a plnohodnotny zivot. Prosim pomozte.

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu