Punč pre Dávidka

Dávidko

Dávidko sa narodil s postihnutím, ktoré sa volá microtia. Nevyvinulo sa mu uško ani sluchový kanálik. Mal len šesť dní, keď podstúpil operáciu srdca a ešte ho jedna čaká. Trápi ho aj vysoký tlak, a preto rodičia hľadajú čo najšetrnejší spôsob operácie uška. Existuje nádej, no zákrok v USA stojí desaťtisíce dolárov. Dávidko by ale získal nielen nové ucho, ale aj sluch.

Pomôcť Dávidkovi môže ktokoľvek, kto sa v utorok 17. 12. 2013 od 16:00 do 18:00 hod. zastaví na Vianočných trhoch na Hviezdoslavovom námestí a dá si Punč pomoci. V stánku hneď pri klzisku ho budú predávať predstavitelia darcovského portálu ĽudiaĽuďom.sk spolu s herečkou a speváčkou Jankou Lieskovskou.

“Je to už po druhý raz, čo sa vďaka mestskej časti Bratislava – Staré Mesto zapájame do tejto skvelej aktivity. O tom, že tento rok celý výťažok z predaja punču pôjde Dávidkovi, rozhodol žreb. Na našom darcovskom portáli ĽudiaĽuďom.sk máme momentálne vyše 230 výziev, rozhodli sme sa, že vyžrebujeme jednu z nich. Veríme, že aj vďaka tejto aktivite sa Dávidkovi a jeho rodičom ich sen splní o čosi skôr,” hovorí projektová manažérka portálu Daniela Lališová.

Zásteru si v utorok 17. 12. 2013 oblečie aj Janka Lieskovská. “Keď som si prečítala Dávidkov príbeh, neváhala som ani chvíľočku. Je to krásny chlapček a ja verím, že sa nájde dostatok ľudí dobrej vôle, ktorí mu pomôžu. Sluch je veľmi dôležitý a je zázrak, že ho už dnešná medicína dokáže dať,” hovorí herečka, ktorú televízni diváci poznajú napríklad zo seriálu Chlapi neplačú a návštevníci Novej scény z muzikálu Princ a večernica.


ĽudiaĽuďom.sk podporuje výzvy

Image 4

usko a sluch pre Davidka

Usko pre nasho Davidka. Davidko sa narodil 25.2. 2013 s postihnutim ktore sa vola Microtia. nevyvynulo sa mu usko a ani sluchovy kanalik takze na usko vobec nepocuje. ako 6 dnovy podstupil operaciu srdiecka a teraz ideme na dalsiu so srdieckom. uziva liecky na vysoky krvny tlak. Usko sa da v Europe operovat vo veku 11 rokov ale sklada sa to so 4- 5 operacii kedy odoberaju kusok s rebra a usko aj tak nikdy nevyzera skutocne. V Californii Dr. John Reinisch robi tuto operaciu uska na jeden krat vo veku 3 rokov. Velmi tuzim aby moje dietatko malo normalne vyzerajuce usko a plnohodnotny zivot. Prosim pomozte.

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu