Raper Bekim o tom, prečo si ĽudiaĽuďom.sk zaslúži vaše 2%

TS1huj

Stand up komik a raper Bekim podporil známy darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk a stal sa tvárou jeho novej kampane „Bez dvoch sa nepohneme“. Cieľom kampane je získať zdroje na chod portálu, ktorý za desaťročie sprostredkoval neuveriteľných 13,6 milióna eur tým, ktorí to najviac potrebujú. Vďaka ĽudiaĽuďom.sk už viac ako 195-tisíc ochotných darcov podporilo rodiny v núdzi, zdravotne znevýhodnené deti, mimovládne organizácie, či ľudí so špecifickými potrebami. Všetky dary sprostredkuje portál bez poplatkov, na svoju prevádzku používa financie, ktoré získa aj z dvoch percent z dane podporovateľov. 

fsffsČasto sa na mňa obracajú ľudia s podobným, alebo rovnakým osudom, ako je ten môj. Posielajú mi svoje príbehy, prosia o zdieľanie, či rady. Najčastejšie zdieľam výzvy z portálu ĽudiaĽuďom.sk. Je to pre mňa dôveryhodné miesto, z ktorého celá čiastka daru putuje príjemcovi pomoci. Okrem finančnej podpory je dôležitá aj motivácia a vytrvalosť. Týmto by som chcel povzbudiť všetkých ľudí, aby sa nevzdávali a verili si,“ hovorí Bekim, ktorý pre kampaň ĽudiaĽuďom.sk nafotil sériu záberov s fotografkou Janou Liška.

Bez dvoch sa nepohneme

Aj keď kampaň hovorí o dvoch percentách, aj Bekim má svoje „dve“, bez ktorých sa nepohne. „Neviem si predstaviť život bez mojej priateľky a môjho trénera, ktorí sú tu vždy pre mňa a okrem fyzickej podpory mi poskytujú aj tú psychickú. Bez nich dvoch sa naozaj nepohnem, preto vám odporúčam dať svoje dve percentá tomuto portálu, ktorý sa zase nepohne bez vašej pomoci pri financovaní jeho chodu,“ dodáva stand up komik Bekim.

Prevádzku portálu, ktorá stojí ročne viac ako 140-tisíc eur, financuje prevádzkovateľ ĽUDIA ĽUĎOM, n.o., z nemalej časti práve z dvoch percent. „Tieto príspevky nám už roky pomáhajú jednak udržať možnosť posielať dary príjemcom bez akýchkoľvek poplatkov, a tiež udržiavať chod a bezpečnosť darcovského portálu. Ak sa nám rozhodnete pomôcť, návod nájdete na daruj2.sk,uzatvára riaditeľ ĽUDIA ĽUĎOM, n. o., Roland Kyška. 

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu