Sme jeden z dvoch najlepších IT projektov roka 2012!

IT projekt roka 2012

Včera večer sa stalo niečo, v čo sme ani nedúfali. Na IT Gala, akýchsi slovenských Oskaroch v oblasti informačných technológií, ako o tomto podujatí ktosi napísal, sme v kategórii IT projekt roka 2012 získali jedno z dvoch čestných uznaní.

Porota tohto roku neudelila prvé miesto, ale vyzdvihla dva projekty. Medzi nimi aj ten náš.

Už samotná nominácia bola veľkým ocenením. Byť jedným z dvoch najlepších IT projektov je aj záväzok.

„Mám obrovskú trému. Nie pred vami, tu v sále. Trému pred všetkými používateľmi nášho portálu, aby sme im skutočne vždy poskytovali to, čo si zaslúžia a tak, ako sa na ocenený projekt patrí,“ povedal po prebraní ceny manažér projektu ĽudiaĽuďom.sk Roland Kyška a vystihol to.

Skutočne máme trému a budeme robiť všetko pre to, aby náš darcovský portál slúžil čo najširšej verejnosti – darcom aj príjemcom. Koniec koncov, to ocenenie nie je naše, ale aj vaše. Veď iste by sme ho nezískali, keby projekt nežil, keby naň nechodili desiatky ľudí v núdzi i štedrých donorov.

Už čoskoro predstavíme nové projekty, ktoré pomôžu našim príjemcom pri oslovovaní podporovateľov. Máme mnoho plánov, sme plní síl a chceme dokázať, že sme si toto ocenenie zaslúžili.

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu