Špeciálny vianočný darček od ĽudiaĽuďom.sk pre všetkých: Čítajte poviedky Dany Hlavatej

DANA

Bratislava – Na Štedrý večer tento rok si môže každý otvoriť jeden špeciálny darček. Darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk pripravil malé prekvapenie v podobe poviedok od spisovateľky Dany Hlavatej. Už 24.12. nájdete na blog.ludialudom.sk jej prvý príbeh, ktorý ste ešte nikde nečítali!

Dana Hlavatá sa písaniu venuje už 40 rokov. Do jej spisovateľskej zbierky patrí 26 knižiek, viac ako 3000 poviedok, fejtónov, glos, 35 rozhlasových hier a 2 divadelné hry pre deti. Dana pôsobí aj ako televízna dramaturgička a je autorkou viac ako 350 scenárov. Ako sama vraví, najradšej sa venuje tvorbe pre deti. Je jedinou autorkou bájok na Slovensku.

V roku 2016 pribudli na jej konto druhé a tretie pokračovanie Bájok a tiež druhý diel Zvedavých rozprávok. Pred pár týždňami jej vyšla aj ďalšia kniha pre dospelých s názvom Obžalovaná, seďte. Dana je aj výtvarníčkou. Obálky mnohých kníh si navrhla a namaľovala sama. Od Vianoc budete môcť pravidelne čítať Dankine poviedky na blog.ludialudom.sk.

 

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu