Športové aukcie

bloggg

Skutočný športový poklad! Aj tak by sa dali nazvať predmety aukcií, ktoré si teraz môžete vydražiť na aukčnom portáli ĽudiaĽuďom.sk.

Úplne nové tenisky Dominiky Cibulkovej. Hokejka Libora Hudáčka. Športové artefakty legendy slovenského hokeja Jozefa Golonku, puk z nedávneho All Stars zápasu KHL v Bratislave, či bonus – tenisky Laciho Strike-a. Tak presne tieto predmety môžu byť teraz vaše. Stačí sa zapojiť do aukcií, ktoré na našom portáli vznikli vďaka občianskemu združeniu Šanca pre nechcených. „Každý z týchto športových artefaktov je ako stvorený pre správneho športového fanúšika. Sme radi, že sa nám ich podarilo získať a že aj takýmto spôsobom môžeme pomôcť núdznym. V tomto prípade sú aukcie vyhlásené v prospech detí v rôznych krízových centrách,“ informoval manažér elektronických aukcií portálu Tomáš Mácha.

Na záver dodal, že už čoskoro k aukciám pribudne podpísaný dres Miroslava Šatana a tričko s krytom na iPhone 5 s fotkou Dominiky Cibulkovej. Športu zdar!

Link na aukcie:

https://aukcie.ludialudom.sk/aukcie/pomoc_krizovym_centram

 


ĽudiaĽuďom.sk podporuje výzvy

Image 2

Pomôžte opusteným mamám s deťmi z Náruče záchrany zažiť pravú olympijskú zimu

Zažite zábavu na Familiáde a doprajte športové zážitky deťom z Náruče záchrany. Okrem zbierky vyradeného športového oblečenia a potrieb, ktoré sa bude konať počas celého februára v nákupnom centre na Zlatých pieskoch, sa uskutoční aj dražba osobných vecí známych osobností a športovcov. Na webovej stránke Ludialudom.sk bude mať od 8. februára každý záujemca možnosť vydražiť si napríklad tenisky Laciho Strikea, Hokejku Libora Hudáčka, Hokejový puk Jozefa Golonku, hokejový puk All Star Game, hokejku ci dres od klubu HC SLOVAN Bratislava. ĎAKUJEME!

Podporiť výzvu

Image 16

Dúha pre deti a matky v kríze

Našou snahou je vytvoriť príjemné, útulné, plne funkčné a tým aj bezpečné prostredie deťom, ktoré u nás nachádzajú svoj prechodný domov.

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu