Štatút súťaže Fundraiser roka

  1. Cenu Fundraiser roka môže získať ako fyzická, tak právnická osoba alebo neformálny kolektív jednotlivcov, ktorý v priebehu uplynulého roka zorganizoval fundrasingovú kampaň v prospech mimovládnej organizácie alebo verejnej inštitúcie (škola, nemocnica a pod.), ktorá sa koná vo verejnom záujme s cieľom získať zdroje na jej chod alebo konkrétnu verejnoprospešnú aktivitu. Cenu môže porota udeliť aj cieľavedomej permanentnej aktivite nominovaného.
  2. Vyhlasovateľom súťaže Fundraiser roka sú Fórum donorov a ĽUDIA ĽUĎOM, n. o.
  3. O udelení ceny Fundraiser roka rozhoduje 5-členná porota, ktorú tvoria odborníci na tretí sektor, fundrasing a komunikáciu. Porotu menujú vyhlasovatelia súťaže.
  4. Porota vyberie z nominácií shortlist troch najlepších fundraiserov a jedného víťaza. Shortlist uverejní porota týždeň pred slávnostným vyhlásením, meno víťaza porota oznámi až na slávnostnom udeľovaní cien.
  5. Porota pri svojom hodnotení berie do úvahy nielen výsledky fundrasingovej kampane, ale aj jej inovatívnosť, spôsobilosť osloviť širokú verejnosť, vplyv na imidž organizácie a využitie nových komunikačných prostriedkov.
  6. Porota môže na základe rozhodnutia jej členov prvé miesto a titul Fundraiser roka neudeliť, resp. udeliť mimoriadnu cenu.
  7. Nomináciu je možné zaregistrovať prostredníctvom tohto online formulára do 14.2.2015.
Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu