Tancujúci bezdomovec: Pri trnavských hradbách sa oslavovalo

20160603_194244_018

Predstavte si, že si chcete v piatok poobede vychutnať drink na terase vášho obľúbeného podniku. Keď si už myslíte, že si môžete obejdnať u čašníčky, ktorá k vám mieri, stane sa niečo nečakané. Namiesto toho, aby si vašu obejdnávku zapísala, začne tancovať!

Takto to vyzeralo pred pár dňami pred nakúpným centrom City Arena v Trnave. Čašníčka v jednom momente namiesto obsluhovania hostí odložila tácku a začala sa pri stoloch na plnej terase tancovať. Schytila ďalšieho obsluhujúceho a postupne sa pridávali ľudia z námestia. Na populárny letný hit sa dokonca začal hýbať aj bezdomovec.

IMG_3248

Tretíkrát sme roztancovali mesto

Dôvod je jednoduchý. Oslava všetkých dobrých ľudí, ktorí sú ochotní pomáhať iným. Darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk v týchto dňoch oslavuje obrovský míľnik v online darcovstve. Suma darovaných eur prekročila 2 milióny. Za päť rokov fungovania portálu poslali darcovia pre ľudí v núdzi celkom 90-tisíc darov. „Aj v Trnave, na tretej oslave nášho úspechu, sme chceli symbolicky poďakovať všetkým darcom, vďaka ktorým náš portál funguje a ktorí sú zárukou pomoci ľuďom v núdzi,“ povedal Roland Kyška, riaditeľ ĽUDIA ĽUĎOM, n. o.

Tak ako v Bystrici a vo Zvolene, aj v Trnave pohostili organizátori osláv okoloidúcich a tanečníkov z tanečnej skupiny Dominiky Mirgovej VIP CREW, ktorí sa postupne pridali k čašníkom, tortou. Pozrite si video z letnej terasy z prestrešeného námestia pri trnavských hradbách.

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu