Tancujúci čašníci na námestí: Čo sa dialo v Bystrici?

IMG_20160602_171356

Predstavte si, že si vychutnávate voľnú chvíľku na terase a pozorujete ľudí na námestí. Čakáte na obsluhu, keď zrazu počujete hlasnú hudbu. Čašník odhodí tácku, chytí za ruku čašníčku a začne na námestí tancovať.

To nie je len predstava, ale skutočnosť. Banskobystrické námestie sa roztancovalo! Tancovali čašníci, okoloidúci a aj deti. Dôvod je jednoduchý. Oslava všetkých dobrých ľudí, ktorí sú ochotní pomáhať iným. Darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk v týchto dňoch oslavuje obrovský míľnik v online darcovstve. Suma darovaných eur prekročila 2 milióny. Za päť rokov fungovania portálu poslali darcovia pre ľudí v núdzi celkom 90-tisíc darov.

IMG_20160602_170911

Nevídaná oslava všetkých dobrých ľudí

Dvojmiliónovú hranicu sa podarilo pokoriť vďaka 43-tisíc darcom. „Tieto fakty sú dôkazom toho, že v tejto krajine žijú ľudia, ktorí sú ochotní pomôcť iným. A práve s našimi darcami, bez ktorých by darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk nefungoval, sme chceli náš fantastický výsledok osláviť,“ vysvetlil Roland Kyška, riaditeľ ĽUDIA ĽUĎOM, n. o.

IMG_20160602_171635

Torta pre každého

Na banskobystrickom námestí bolo skutočne veselo. Hlasná hudba, tancujúci čašníci, tancujúci okoloidúci aj deti, fantastická torta, na ktorej si mohol pochutiť každý, kto išiel okolo a farebné lietajúce balóniky. Takto to vyzeralo pred pár dňami na Námestí SNP v Banskej Bystrici. Pozrite si video, ktoré zaručene roztancuje aj vás.

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu