Toto ste o Pohode ešte nečítali: Koleso v sprche, kura na hlave, myš v stane a neveriaca mama

11651108_10205210049314285_1039083465_n

O festivale Pohoda sa veľa píše. Realisticky aj menej realisticky. Recenzií na koncerty a program na stageoch a v stanoch je plný internet. Len o programe neziskoviek, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou Pohody, nie je nikde ani slovko. Tak my vám teda povieme, ako to v neziskovkovom stánkovom mestečku vyzeralo. Teda hlavne v stánku ĽudiaĽuďom.sk.

Tento rok sme si na Pohode s vami užili kopec zábavy. Veríme, že aj vy s nami. Tak ako po minulé ročníky, aj tento rok ste nás mohli od štvrtka do nedele navštíviť v našom stánku medzi neziskovými organizáciami. Čakali tam na vás super aktivity. Okrem klasických hlavolamov sme si tento rok pre návštevníkov festivalu pripravili veselé chuťovky, ktoré mali úspech.

Najbláznivejšia fotosúťaž

Zelené nafukovacie koleso s logom ĽudiaĽuďom.sk sa stalo hlavným učinkujúcim v najbláznivejšej fotosúťaži. Návštevníci nášho stánku mali za úlohu spraviť čo najvtipnejšiu fotku so záchranným kolesom a zdieľať ju na našej facebookovej stránke s hashtagom #ludialudomnapohode. Koleso sa takto napríklad dostalo do spŕch so sexi slečnou, ale ocitlo sa aj na nahom mužskom tele. V druhom prípade fotodokumentáciu radšej nezverejňujeme, aby sme nevyvolali pobúrenie. :)

Naše dobrovoľníčky sa veru nenudili. Chýry o tom, že máme nafúknuté veľké koleso a súťažíme o adrenalínový zážitok podľa vlastného výberu v Areáli Divoká Voda v Čuňove sa rozniesli rýchlo a návštevníci sa fotili jedna radosť. Dole hlavou, na hlave, hore nohami, po ležiačky, s toaleťákom v ruke, s pohárom plným zlatého moku alebo kuraťom na hlave, hlavne s heslom: Najvtipnejší vyhráva!

Robili sme dobré skutky s ĽudiaĽuďom.sk

„Mami, mám ťa rád, vieš o tom?“ „Sníva sa mi? Stalo sa ti niečo?“
„Môžem ti dať pusu?“
„Ja ťa idem objať, hádam to tvojej frajerke nebude vadiť.“
„Ten lístok, dostaň pusu, mi odložte nabok, budem chodiť pravidelne,“

Nechápete? Aj takto zneli dobré skutky, ktoré si v našom stánku ťahali okoloidúci z klobúka a s radosťou ich plnili a tak bavili všetkých okolo. Podávali si pohár vody, volali rodičom, že ich majú radi, osviežili okoloidúcich rozprašovačom, objímali sa a zbierali odpadky okolo stánku, Dokonca našim dobrovoľníčkam vysypali smeti a dvaja fešáci im zaspievali na zlepšenie nálady. Dobrými skutkami, sme chceli upozorniť účastníkov festivalu na to, že si máme navzájom pomáhať, lebo sme všetci ľudia… ľudia-ľuďom.

Najveselšia Pohoda

Naše aktivity boli odsúdené na úspech už od samého začiatku. Náš najmenší stánok bol totiž jeden z mála, ktorý neodfúklo a nezlomilo. Susedia vpravo ani vľavo toľko šťastia nemali (alebo nemali taký silný program). Okrem veselých návštevníkoch nám v stánku robila celú Pohodu spoločnosť malá myška. Plní radosti z vašich pozitívnych ohlasov sme stánok umyli zvyškami minerálky, zbalili a odložili do rohu kancelárie, kde čaká na ďalší ročník festivalu Pohoda. Myšku sme, samozrejme, nechali na trenčianskom letisku. Ďakujeme všetkým účastníkom a návštevníkom nášho stánku, vďaka ktorým bola Pohoda tento rok najveselšia, akú sme doteraz zažili.

 

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu