Tragédia pri Košiach spojila ľudí: Výzva sa naplnila za necelé dva dni!

lulu_300x300-03

Opäť sa dokázalo, že stále existujú ľudia s veľkým srdcom, ktorí sa dokážu spojiť pre dobrú vec. Po strašnej tragédii v Košiciach, pri ktorej zahynul otec s dvoma deťmi poslali ľudia matke, ktorá ostala sama s najstarším synom, spolu 313 darov v celkovej výške 5500 eur a to za necelé dva dni!

V košickej mestskej časti Kavečany, neďaleko zoologickej záhrady došlo k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej na mieste zahynul otec Andrej (†36) s dvomi deťmi, Ráchelkou (†5) a Damiankom (†2). Otec chcel vziať menšie deti na výlet do ZOO, kým mama bola s ďalším synom u lekára. Všetko sa ale skončilo inak.

Rodinná známa Adriana Čurajová sa rozhodla pomôcť pozostalej manželke formou zbierky na pohreb prostredníctvom darcovského portálu ĽudiaĽuďom.sk. Pod výzvu začali takmer okamžite pribúdať dary. Cieľovú suma 5000 eur sa podarilo vyzbierať za necelé dva dni a ľudia naďalej prispievali. „V mene rodinky vám chcem úprimne poďakovať za vašu mobilizáciu a okamžitú reakciu. Je neuveriteľné s akou úžasnou spolupatričnosťou ste sa do výzvy zapojili a pomohli,“ uviedla autorka výzvy.

„Sme veľmi radi, že si známa rodiny vybrala práve darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk a sprostredkovali sme tak pomoc rodine, ktorá sa ocitla v ťažkej situácii. Zároveň by sme chceli poďakovať našim mediálnym partnerom za pomoc pri šírení výzvy,“ uviedla PR manažérka portálu Natália Báreková.

Košice - zbierka

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu