Už sú známe mená porotcov Fundraisera roka 2014

Foto: freedigitalphotos.net

Fórum donorov a ĽudiaĽuďom.sk už čoskoro po prvý raz udelí cenu Fundraiser roka. Cieľom je oceniť tie najoriginálnejšie a najúspešnejšie aktivity, ktorých cieľom bolo získať financie pre organizácie a aktivity vo verejnom záujme. Ešte stále máte čas nominovať jednotlivcov či organizácie, ktorí si zaslúžia ocenenie. Uzávierka súťaže je 20. februára 2015.

 

Pozrite si Štatút súťaže.

Nominácie môžete podávať na stránke Fóra donorov.

 

Už dnes je jasné, kto o ocenení bude rozhodovať. Predstavujeme vám historicky prvú porotu súťaže Fundraiser roka 2015:

  • Denisa Havrľová – redaktorka Tlačovej agentúry SR sa o. i. venuje vo svojej novinárskej praxi aj témam tretieho sektora a charity. Vyštudovaná dokumentaristka začínala v rómskych novinách Romano nevo ľil, ktorá neskôr sama viedla.
  • Eduard Marček – Je spoluzakladateľom a predsedom Slovenského centra fundraisingu a Slovensko zastupuje v Európskej fundraisingovej asociácii. Založil viacero organizácií, je autorom niekoľkých odborných analýz a publikácií, podieľal sa na viacerých medzinárodných projektoch zameraných na posilnenie medzisektorovej spolupráce a fundraisingových kapacít MNO v rôznych krajinách strednej Európy (aj v spolupráci s britskou Resource Alliance).
  • Tomáš Rosputinský – Spoluzakladateľ a kreatívny riaditeľ reklamnej agentúry THIS IS LOCCO začínal ako novinár. Pri vzniku Dobrého anjela mal na starosti jeho mediálnu komunikáciu, neskôr sa naplno venoval reklame v renomovaných agentúrach Zaraguza Digital, v Istropolitane Ogilvy a Wiktor Leo Burnett.
  • Boris Strečanský - Zakladateľ Centra pre filantropiu a jeho dlhoročný riaditeľ, patrí k najvýraznejším postavám slovenského tretieho sektora. Ako konzultant na budovanie kapacít, evaluáciu, rozvoj a vzdelávanie pomáhal tiež občianskemu sektoru na Balkáne, východnej Európe, Kaukaze či v Ázii. Je autorom a spoluautorom viacerých odborných publikácií.
  • Roland Kyška - Riaditeľ ĽUDIA ĽUĎOM, n. o. dlhé roky pôsobil ako novinár, o. i. viedol redakciu spravodajstva Slovenskej televízie, bol tiež zástupcom šéfredaktora Plus 7 dní. Posledné štyri roky sa venuje najmä projektu ĽudiaĽuďom.sk. Je tiež aktívny vo webových médiách, napísal prvú slovenskú knihu o sociálnych médiách.
Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu