Vďaka rybke Nemo som pochopila, čo mi chce povedať dcérka…

Alžbetka ručka

Bolo to už dávnejšie, keď som všetko pochopila. Moja dcérka Alžbetka veľmi rada pozerá rozprávku Nemo. Najprv som to vôbec neregistrovala, no ona stále doprosovala nech si to pozriem spolu z ňou. Až som si konečne našla chvíľku čas a ostala pri nej pozerať. V rozprávke ide o to ako malý Nemo ma jednu plutvičku menšiu a volá ju spolu z oteckom “šťastná plutva” moja dcérka má tiež jednú ručičku kratšiu a tenšiu.

Nemo aj napriek svojmu hendikepu prepláva celý oceán. Alžbetka mi tiež povedala ” Pozri mamka Nemo má šťastnú plutvu a čo dokázal ja mám tiež šťastnú ručičku a všetko dokážem.” Slzy sa mi tisli do očí lebo viem ako to myslela, pochopila som.

Veľmi by som si to želala, aby všetko hravo zvládla no viem aj to aké je ťažké preplávať ten oceán života, koľkhttp://www.hrackyshop.sk/upload_files/Nemo-kalandjai-4-az-1-ben-puzzle-Trefl-3.jpgo prekážok ju bude čakať aby to zvládla aj s tou jednou ručičkou. Ona to ešte nevie no mi rodičia áno, preto sa tak snažíme jej všetko uľahčiť aj keď ona sama to nechce lebo si myslí, že tak ako rybka Nemo to dokáže aj ona sama samučká.

Som vďačná za túto rozprávku ako keby bola písaná práve pre detičky z parezou, aspoň nám veľmi pomohla pochopiť, že máme veriť aj napriek všetkému, že to zvládne v tom živote aj keď ťažko, ale zvládne no dovtedy musíme pomôcť ako sa len dá aby bola pripravená čo najviac plávať v tom živote čo ju čaká.

Aj takto chcem všetkých dobrých ľudí poprosiť ak môžte a chcete pomôcť podporte našu výzvu na ĽudiaĽuďom a tým pomôžete Alžbetke čo najviac sa naučiť používať svoju šťastnú ručičku aby ju v dospelosti mohla z istotou uplatniť.  Každučké euro použijeme na liečenie a terapie. Prispením aj 1 eura nám poskytnete obrovskú šancu ak sa spoja viacerí a vyzbiera sa potrebná suma aby sme mohli pokračovať v tom začatom kolotoči rehabilitačných liečení. Úprimná vďaka patrí všetkým, ktorí nám pomohli, pomáhate a aj tím, ktorí sa rozhodnú nás podporiť. ĎAKUJEME.  Staňte sa pomocníkmi akými mal aj Nemo, ktorému priatelia veľmi pomohli.   ĽudiaĽuďom.sk – Nádej pokračovať v rehabilitačnom liečení pre Alžbetku.

 


Parezka venuje túto rozprávku pre

Image 19

Nádej pokračovať v rehabilitačnom liečení pre Alžbetku.

Alžbetka by rada robila s pravou rúčkou to čo aj s ľavou, no nejde jej to kvôli zraneniu, ktoré mala keď prichádzala na tento svet. Pomohlo by jej však liečenie v špeciálnom rehabilitačnom centre Renona Rehabilitation kde sú výborní fyzioterapeuti, ktorý Alžbetke veľmi pomáhajú hlavne ovládať pravú rúčku, za čo sme im nesmierne vďačný.

Podporiť výzvu

Image 14

Vaša pomoc by nám umožnila liečiť syna Lukáša

Rozhodnúť sa komu viac pomôcť synovi či dcére je pre rodiča nepredstaviteľné. Milujeme predsa každé dieťa rovnako, no keď nastane nejaký problém hlavne ten zdravotný rodič neváha a hľadá možnosť ako mu pomôcť. Máme tú smolu, že obe naše deti potrebujú rehabilitácie a liečenie na čo nám nevystačí jeden príjem aby sme všetko uhradili preto sa obraciam na Vás, ktorý chcete a môžete nám pomôcť. Zo srdca ďakujeme.

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu