Zelené tričko získali muskulárni dystrofici

porota2

Porota súťaže Získaj zelené tričko sa zišla v bratislavskej kaviarni s príznačným názvom Justícia, vraj aby bolo ich rozhodnutie spravodlivé.

Ak si niekto myslí, že to šlo rýchlo, je na omyle a pritom podmienky splnilo iba sedem prihlásených príjemcov, ktorí skutočne počas leta aktívne pristúpili k propagácii svojej výzvy a k šíreniu informácie o nej na webe i mimo neho. Porotcovia vášnivo diskutovali o každej z nich.

Víťazom sa napokon stala Organizácia muskulárnych dystrofikov. Porota ocenila informácie a bannery, ktoré využila na komunikáciu na svojej webovej stránke, používanie sociálnych sietí ako i viaceré druhy informačných e-mailov pre rôzne skupiny adresátov. Organizácia navyše výzvu propagovala aj mimo online prostredia, napríklad na Specialized dubnickom maratóne 2012 či rozdávaním letákov.

“Rozhodovanie nebolo jednoduché, pretože mnohí prijemcovia počas leta skutočne veľa pracovali. Víťazom sa ale mohol stať len jeden. Veríme však, že ich snahu ocenia aj darcovia, pretože ide o skutočne zaujímavé výzvy,” povedala po zasadnutí poroty jej predsedníčka Darina Mikolášová, moderátorka rádia Jemné melódie.

Víťaz vyhral nielen zelené tričko, inšpirované tým, aké dostávajú najlepší šprintéri na Tour de France. Od mediálnych partnerov dostane do daru aj mediálny priestor v hodnote 12-tisíc eur, ktorý môže využiť na propagáciu svojej výzvy.


ĽudiaĽuďom.sk podporuje výzvy

Image 8

Neseparujte nás! Podporte zapojenie detí a dospelých ľudí so svalovou dystrofiou medzi ostatných

Svalová dystrofia. Postupne sa zhoršuje. Nedá sa to zastaviť. Neexistuje na ňu liek. Postihuje nielen dospelých, ale aj deti. Nehybnosť. Odkázanosť na pomoc. Vylúčenie. Ale my nechceme, aby život našich členov so svalovou dystrofiou bol práve o týchto slovách. Rady a užitočné informácie, svojpomoc, priatelia, oddych, tvorivosť, športové zápolenie, nádej, optimizmus. Síce podporovaný, ale plnohodnotný a nezávislý život. Naopak, naplniť tieto pojmy chceme zorganizovaním intenzívneho 3 - dňového integračného pobytu pre spolu 120 detských a dospelých členov a ich rodinných príslušníkov a asistentov v bezbariérovom hoteli v Piešťanoch. Potrebujeme vašu finančnú podporu, spolu nazbierať 3 100 €. Prostriedky budú použité na nepokrytú časť nákladov na pobyt. Ľudia so svalovou dystrofiou ďakujú.

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu