Zo srdca velikánske Ďakujeme

Boli sme práve u zubára, keď nám zazvonil telefón a predstavila sa nám pani redaktorka z Tv. markíza relácia Reflex. Otázka bola, či som ochotná urobiť z nimi príbeh do relácie reflex o nás, aký máme problém z dcérkou a že sa o nás dočítala v týždenníku Korzár. Bolo to hneď približne o 2 týždne od vydania článku v Korzári, čo som bola veľmi prekvapená.

Korzár nás taktiež oslovil vďaka nadácií, ku ktorej som sa obrátila s prosbou o pomoc, za čo som im nesmierne vďačná a bola to práve nadácia, o ktorej som už písala. Nadácia Želaj si dala Alžbetke krásne didaktické pomôcky a trampolínu a aj krásny zážitok, na ktorý si skoro každý deň spomenie. Je to krásne, ak Alžbetka len tak si spomenie a povie:   “ja som pustila balóniky, veľa balónikov .” Vidieť, že to bolo pre ňu niečo výnimočné a krásne.

Vrátim sa ku dňu keď nás prišli natáčať do relácie Reflex. Najprv som mala obavy, keďže som pred kamerami a ani v televízii nikdy nebola. Ale natáčanie bolo príjemné, a aj keď som mala veľkú trému, dalo sa to zvládnuť a to aj vďaka pani redaktorke, ktorá mi dávala otázky a pánovi kameramanovi, ktorým som veľmi vďačná.
Takto som mohla aspoň trocha priblížiť situáciu v akej sme a ukázať sa aj naším darcom a všetkým dobrým ľuďom, ktorý nám poskytli pomocnú ruku, poslali a prípadne pošlú  peniažky na liečenie pre Alžbetku.

Neskutočná im vďaka za takúto pomoc, veľmi si to vážime, lebo tak môžeme pokračovať v liečení a veríme, že aj napredovať a zlepšiť Alžbetkin zdravotný stav. Tu posielam aj odkaz na príspevok z relácie Reflex, ktorý bol odvysielaní 16.10. o 17.30.    http://www.facebook.com/photo.php?v=481960941834334

Chcem sa poďakovať aj za každé povzbudenie, ktoré mi ľudia napísali. Veľmi si to cením, lebo je to krásne, že sú ľudia s veľkým srdcom a že ešte tu ostalo niečo dobré v ľuďoch popritom zlom, čo sa v dnešnej dobe deje. Je to ako svetielko v tme, a tým môžme povedať, že je tu veľká nádej. Musím  napísať neskutočné množstvo Ďakujem. A naozaj od srdca.

 


Parezka podporuje výzvy

Image 16

Prosba o pomoc pre Alžbetku na kupeľnu liečbu

Chceli by sme veľmi aby raz Alžbetka mohla povedať ” rúčka funguje.

Podporiť výzvu

Image 52

Miška 650g

Volám sa Miška, narodila som sa veľmi skoro v 24tt (6.mesiac) s hmotnosťou 650g. Dnes mám 19 mesiacov (korig. 15,5 mes) a váhu 5,8kg. Som na úrovni novorodenca, neviem sa otáčať, sedieť, držať hračky, no najviac ma brzdí zrak. Nosím okuliare, vidím len na veľmi krátku vzdialenosť, nesledujem predmety, lebo moja hlavička nevie spracovať prenos obrazu. Pokroky sú zanedbateľné. Moje diagnózy sú detská mozgová obrna - kvadruspastická forma, sekundárna mikrocefalia a epilepsia, bronchopulmonálna dysplázia, malnutrícia, retinopatia, ťažká myopia (dioptrie -14!),... Potrebujem prostriedky na súkromné rehabilitačné centrum Adeli alebo Renona. Ďakujem.

Podporiť výzvu

Image 3

Veronika sa chce dostať na nohy

PROSIM VAS VELMI CHCEM ZNOVA POKRAČOVAŤ V LIEČBE -POMOŽTE MI PROSIM.............

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu