ADVENTNÝ KALENDÁR – Vianočná kampaň na ĽudiaĽuďom.sk

VIANOCE TERATdddd

Na darcovskom portáli ĽudiaĽuďom.sk vám každoročne prinášame vianočnú kampaň, ktorá úzko súvisí s e-aukciami vecí, či zážitkov so známymi osobnosťami. Prvý krát sa do kampane zapojil Ady Hajdu a Zdenka Predná. O rok neskôr to boli 4 veľké celebritné aukcie, do ktorých sa zapojili herečky Janka Lieskovská a Kristína Svarinská, ich kolega Marek Majeský a hokejový brankár Jaro Janus. Tento rok sme si pre vás však pripravili niečo úplne špeciálne. Nie 6, nie 8 ale rovno 24 e – aukcií. Všetky sme “ukryli” pod jednotlivé políčka adventného kalendára, ktorý nájdete TU.

Ako náš adventný kalendár funguje?

V kalendári, tak ako v každom adventnom, je 24 políčok. Ako sme už spomínali, pod každým políčkom sa skrýva samostatná e-aukcia spojená so známou osobnosťou slovenského kultúrneho, či športového života. Tak ako aj v reálnom adventnom kalendári sa k vytúženej sladkosti – čiže odmene – dostanete až v daný deň, podobne to platí aj u nás. Prvé políčko, 1.12. a s ním spojená e-aukcia bude v daný deň končiť. Jej dražba však začne o týždeň skôr, čiže 24.11. , aby bol čas na zapojenie sa do e-aukcie dostatočný. V tomto duchu budú prebiehať aj ďalšie e-aukcie. E-aukcia končiaca 2.12. bude spustená 25.11., e-aukciu končiacu 3.12. spustíme 26.11., až kým nedôjdeme do finále, čiže 24.12.

Už teraz môžete vidieť, aká známa osobnosť sa skrýva pod ktorým políčkom, ale to, čo si s danou celebritou môžete vydražiť, sa dozviete až týždeň pred ukončením e-aukcie, kedy sa políčko otvorí a po kliknutí na meno celebrity sa dostanete do našich aukcií, kde si danú vec / zážitok budete môcť vydražiť.

Tu je zoznam osobností, ktoré sa do našej vianočnej kampane zapojili:

1.12.  – ROBO OPATOVSKÝ – spevák

2.12. – LADISLAV NAGY – hokejista

3.12. – TAMARA HERIBANOVÁ – spisovateľka

4.12. – KORBEN DALLAS – kapela

5.12. – VLADO VOŠTINÁR – moderátor

6.12. – MIKO HLADKÝ – spevák

7.12. – ZUZANA HAASOVÁ – herečka

8.12. – JURAJ KEMKA – herec

9.12. –  MICHAL VONDRKA – hokejista

10.12. – ZUZANA VAČKOVÁ, BIBIANA ONDREJKOVÁ – herečky

11.12. – JOZEF HERIBAN – spisovateľ

12.12. – MAREK MAJESKÝ – herec

13.12. – RICHARD MÜLLER – spevák

14.12. – ROBO PAPP, LENKA ŠÓOŠOVÁ, BARBORA RAKOVSKÁ – spevák, moderátorky

15.12. – NELA POCISKOVÁ – speváčka, herečka

16.12. – HC SLOVAN BRATISLAVA – hokejový klub

17.12. – MARTIN PYCO RAUSCH – moderátor

18.12. – PETRA PALEVIČOVÁ – herečka

19.12. – MATEJ SAJFA CIFRA – moderátor

20.12. – INE KAFE – kapela

21.12. – PETER MODROVSKÝ – tanečník

22.12. – MARTIN NIKODÝM – moderátor

23.12. – herecká rola v seriáli PANELÁK – TV seriál

24.12. – DARA ROLINS – speváčka

 

Veríme, že aj vďaka našim e-aukciám prežijete pekný advent a celé Vianoce a pomôžete ich urobiť peknými aj ľuďom v núdzi.

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu