Dosiahli sme 22 000 000 € v daroch

LUDIA LUDOM_LOGA_3

Pár mesiacov dozadu sme oslavovali 20 miliónov eur, ktoré sme sprostredkovali cez náš portál ĽUDIAĽUĎOM.SK a teraz v predvianočnom období sa tešíme opäť. Pred pár dňami sa nám podarilo prekročiť sumu 21 miliónov eur. Dokonca od júla minulého roku sme spolu získali v daroch sumu 3 milióny eur.

Je to pre nás obdivuhodná suma a dokazuje, že aj v neľahkom období sú na Slovensku stále ľudia, ktorí sa vedia spojiť a podať pomocnú ruku druhým.

Spoločne pomáhame mnohým jednotlivcom, ktorí čelia zdravotným a sociálnym ťažkostiam, ale aj organizáciám, ktoré našu spoločnosť posúvajú k pozitívnej zmene.

Veľmi si vážime, že náš portál je už viac ako 12 rokov spoľahlivým nástrojom pomoci, ktorý môže využiť každý – ten, kto pomoc potrebuje, aj ten, kto ju chce poskytnúť. Ďakujeme.

P.S.: Spoločnosť SWAN a firmy v holdingu DanubiaTel sú od začiatku hlavnými a financujúcimi partnermi projektu. Je to náš hlavný CSR projekt už viac ako jednu dekádu.

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu