Aké boli prečítané Vianoce? Radostné aj vďaka vašej pomoci.

koláž

Tohtoročná vianočná kampaň darcovského portálu ĽudiaĽuďom.sk sa niesla v znamení kníh. Srdečne ďakujeme všetkým, ktorí sa do nej zapojili. Vďaka vašej pomoci získali deti či dospelí v ťažkých životných situáciách nielen potrebnú finančnú pomoc, ale aj hodnotný darček v podobe krásnej knižky od VYDAVATEĽSTVA Slovart.

Prinášame Vám niekoľko poďakovaní od tých, ktorým vianočné sviatky priniesli radosť a pocit, že ich osud nie je druhým ľuďom ľahostajný.

Dávidko

“Veľmi pekne Vám ďakujeme za podporu a silu, ktorú ste nám dali. Taktiež ďakujeme darcovi, ktorý vydražil pre Dávidka knižku, urobila mu nesmiernu radosť. Nesmierne sme šťastní, že sa našli dobí ľudia a podporili práve našu výzvu. Ani vo sne sme nesnívali, že sa vôbec niečo vyzbiera. Máme za sebou už veľa neúspešných zbierok. Toto je naša prvá výzva prostredníctvom portálu ĽudiaĽuďom.sk.
Našim snom je viesť život ako iné rodiny. Keby sme mali tú možnosť, chceli by sme dostať od Ježiška zdravie pre nášho syna, ako aj iné pre detičky, aby nepoznali bolesť či utrpenie.
Ešte raz veľké “Ďakujem” vám všetkým. Všetko dobré v Novom roku,” praje pani Jana Libiaková, mama 7 – ročného Dávidka, ktorý je malým zázrakom nielen pre svojich rodičov. Narodil sa drobučky, iba 580 gramový. Má veľa rôznych zdravotných problémov, okrem iného mu pomáhajú aj časté rehabilitácie.

IMG_20171227_105718 02

Dominika

“Ďakujeme za krásnu knižku, Dominika ju už aj číta. Všetky prostriedky, ktoré nám darovali darcovia, využívame na cvičenie, rehabilitácie a kúpeľné pobyty. Bez pomoci by naša Dominika nemohla toľko cvičiť, nakoľko rehabilitácie sú finančne náročné. V decembri sme boli na konzultácii v Prahe ohľadom skoliózy. Veľmi nás potešilo zlepšenie jej zdravotného stavu.To by sme bez pomoci darcov a Dominikinej snaživosti nedosiahli. Máme ešte dlhú cestu pred sebou, chceme sa vyhnúť operácii, nakoľko tá je pre Dominiku vysoko riziková. Preto musí naďalej denne rehabilitovať a posilovať svalový korzet, nohy a ruky.
Všetkým našim darcom a celému tímu ĽudiaĽuďom.sk za všetko ďakujeme a prajeme všetko dobré v novom roku 2018″, hovorí pani Andrea Petrovičová, mama 12-ročnej Dominiky, ktorá sa narodila s rázštepom chrbtice. 

Dominika Petrovičová

Alžbetka a Lukáško

“Prišiel nám krásny darček od Vás pre Alžbetku a Lukáška, veľmi sa potešili. Zo srdca ďakujú za nádhernú a zaujímavú knižku. Hneď sa s ňou aj odfotili.  Chceli by sme Vám zaželať ešte krásne, pokojné a požehnané sviatky, celému tímu ĽudiaĽuďom.sk a taktiež aj všetkým darcom. Všetko dobré želáme Vám,” vyjadruje slová vďaky pani Lucia Slovenská, mama Alžbetky a Lukáška, ktorí majú rôzne zdravotné problémy.

AlžbetkaaLukáško-Copy

 

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu