Ako sme sa mali na Pohode

1013185_544468725590857_1728005369_n

Pohoda je už úspešne za nami, a tak nastal čas na krátke zhrnutie.

Portál ĽudiaĽuďom.sk sa prezentoval na festivale tento rok po prvýkrát. Bola to zaujímavá skúsenosť. Tešili nás hlavne príjemné reakcie pristavujúcich sa ľudí. Mnohí sa zastavili za nami, lebo nás už poznali, chceli zdieľať vlastné skúsenosti s pomocou cez internet, alebo sa len tak vyrozprávať.

Iných upútali viac menej hlavolamy, ktoré sme odovzdávali ako odmenu za vyplnenú anketu. Popri hrkotaniu s hlavolamom si vypočuli informácie o našom portáli, dozvedeli sa o projekte benefičných aukcií a čo je najdôležitejšie, prispeli vlastnými nápadmi, čo by chceli dražiť v e-aukciách na portáli ĽudiaĽuďom.sk.

Ako sme už tušili aj predtým, o aukcie zážitkového charakteru prejavili najväčší záujem, na druhom mieste skončili lístky na koncerty a festivaly. Do tretice by najradšej dražili originálne darčeky. Dostali sme aj niekoľko konkrétnejších tipov. Účastníci Pohody by sa radi zapojili do dražby dovolenky, exkurzií po hradoch, bungee jumping, CD s podpismi, kurzov fotografovania, potápania či varenia, ale uvítali by aj poriadnu masáž. Uvidíme, čo sa s tým dá urobiť  :-).

Prekvapili a potešili nás reakcie ľudí na dražbu toitoiky. 22.6.2013, na podujatí Vianoce v lete, spustili organizátori festivalu e-aukciu s názvom „Vydražte si vlastnú toitoiku na Festivale Bažant Pohoda 2013“, vďaka čomu mohol jeden vydražiteľ „kraľovať“ na Pohode v súkromí. O tom, že exkluzívne aukcie jednoducho idú, nás presvedčil aj fakt, že víťazné, v poradí 45. podanie, sa vyšplhalo až na sumu 750 eur. A čo je na tom najzaujímavejšie – vydražená suma peňazí bude použitá na opravu zatekajúcej žumpy, ktorá už dlho trápi pani Beňovú z Trenčianskeho kraja. Organizátori festivalu sa týmto spôsobom rozhodli pomôcť invalidnej dôchodkyni vyriešiť nepríjemnú situáciu.

V sobotu nás čakalo aj milé prekvapenie. Vnúčatá pani Beňovej nás prišli osobne pozrieť do stánku ĽudiaĽuďom.sk. Pre vydražiteľku toitoiky, Luciu Syrovú, nakreslili z vďaky obrázky a privátne WC nimi oblepili.

V nedeľu ráno sme ako tak dožívali. Po štyroch dňoch spania v stane sme už len snívali o mäkkej posteli. Môžeme povedať, že misia Pohoda bola úspešne splnená – ankety vyplnené, hlavolamy rozdané, kontakty zozbierané a množstvo ľudí, ktorí sa o nás čosi dozvedelo. Ďakujeme všetkým tým, ktorí nás prišli do stánku ĽudiaĽuďom.sk podporiť, a samozrejme organizátorom Festivalu Pohoda. S radosťou sa s Vami stretneme na inej príjemnej akcii.


Žaneta Halászová podporuje výzvy

Image 96

Prosím, pomôžte inv. dôchodkyni s malými vnúčatami vyriešiť pretekajúcu žumpu do pivnice

Prosím dobrých ľudí o finančnú pomoc na zakúpenie septiku, obsah žumpy preteká do pivnice a kotolne. V obci nieje kanalizácia. Ak by zostali peniažky, použila by som ich na kúpu novej postele.

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu