Ako vyhlásiť e-aukciu na ĽudiaĽuďom.sk

Elektronickú aukciu na ĽudiaĽuďom.sk môže vyhlásiť priamo príjemca, ktorý už má na portáli uverejnenú výzvu. Môže ju zorganizovať ale aj niekto, kto mu chce pomôcť, pričom zisk z takejto aukcie ide na presne stanovenú výzvu na portáli.

Na stránke aukcie.ludialudom.sk kliknite v hornom menu na položku Dražobníci a následne si zvoľte Chcem sa stať dražobníkom. Ak už konto na ĽudiaĽuďom.sk máte, prihláste sa, ak nie, musíte sa zaregistrovať.

Na to, aby ste mohli vyhlásiť e-aukciu, musíte mať profil dražobníka. Vyplňte krátky formulár, v ktorom uvediete údaje o sebe. Nezabudnite poriadne skontrolovať svoju e-mailovú adresu, pretože na ňu budete dostávať všetky informácie o tom, ako sa vašej e-aukcii darí.

Po vytvorení profilu sa vám hore zjaví položka Môj profil dražobníka, kde si z ponuky vyberte Vytvoriť novú e-aukciu. Registračný formulár je veľmi jednoduchý, navyše pri každej položke nájdete otáznik, ak cezeň prejdete kurzorom, objaví sa pomôcka, ktorá vám určite pomôže.

Ak neviete zaslať predmet e-aukcie vydražiteľovi okamžite, pretože ide napríklad o službu alebo zážitok, ktoré sa budú realizovať neskôr, označte možnosť, že mu zašlete darovaciu zmluvu, čiže niečo ako voucher. Náklady na doručenie predmetu e-aukcie znáša vyhlasovateľ aukcie.

Premyslite si poriadne akú stanovíte vyvolávaciu cenu a sumu minimálneho podania. Možno ak dáte cenu nižšiu, viac ľudí sa rozhodne zabojovať o predmet a v konečnom dôsledku sa zisk z e-akcie dostane vyššie. Nezabudnite pridať k aukcii pekné fotky a popis predmetu. Aj od toho bude záležať, koľko dražobníkov osloví.

Ak vyhlasujete e-aukciu v prospech tretej osoby, teda príjemcom nie ste priamo vy, bude s ňou musieť autor cieľovej výzvy najprv súhlasiť. Následne administrátor uverejní e-aukciu, prirodzene, ak nie je v rozpore s pravidlami portálu.

O výsledku e-aukcie budete informovaní e-mailom, rovnako ako o tom, že vydražiteľ uhradil dar cieľovej výzve. Vtedy vám zašleme jeho údaje a adresu, na ktorú doručíte predmet e-aukcie alebo darovaciu zmluvu.

 

Želáme vám veľa úspechov pri organizovaní aukcií a čo najvyššie zisky pre vaše výzvy na ĽudiaĽuďom.sk!

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu