Anketa Filantrop roka predlžuje podávanie nominácií až do 20. februára

anton_srholec1

Pokiaľ vo svojom okolí poznáte človeka, ktorý nezištne pomáha druhým a svojím správaním sa a činmi inšpiruje k tomu aj svoje okolie, tak neváhajte a prihláste ho do ankety Filantrop roka. Máte na to možnosť do 20.februára. Fórum Donorov vzhľadom na neutíchajúci záujem predlžuje termín na podávanie nominácií. Urobiť tak môžu ako zástupcovia firiem, neziskových organizácií, tak i verejnosť.

Ide o ocenenie, prostredníctvom ktorého môžu organizácie i jednotlivci už tretí rok upozorniť na človeka, ktorý svojím príkladom prispieva k zveľadovaniu darcovstva a jeho kultúry na Slovensku. Nový termín sa vzťahuje aj pre zasielanie nominácií na ocenenie Fundraiser roka 2014, ktoré vyhlasuje Fórum Donorov spolu s darcovským portálom ĽudiaĽuďom.sk. Jeho cieľom je poukázať na kampane, ktoré pomáhajú pri budovaní mena a získavaní peňazí pre verejnoprospešné projekty.

„Teší nás, koľko tipov na naozaj výnimočných ľudí sme doposiaľ dostali. Keďže stále prichádzajú nové, rozhodli sme sa predĺžiť termín na zasielanie nominácií do 20. feburára. Toto predĺženie sa vzťahuje aj na podnety pre ocenenie Fundraiser roka 2014. Všetci doposiaľ nominovaní sú naozajstnými príkladmi každodenných filantropov, o ktorých by sme sa inak nedozvedeli,“ hovorí Soňa Lexmanová, výkonná riaditeľka Fóra Donorov.

Anketa Fundraiser roka je novinkou tohto ročníka. Ľudia sem môžu prihlásiť svoje projekty realizované v online alebo offline prostredí, ktoré im pomohli vyzbierať  potrebné finančné prostriedky na pomoc druhým. Touto anketou chceme upriamiť pozornosť verejnosti na  ľudí, ktorí vďaka svojim inovatívnym nápadom oslovujú širokú verejnosť, získavajú finančnú podporu a zviditeľňujú dobré veci. Zaslúžia si uznanie verejnosti. Získať v dnešnej dobe peniaze na akýkoľvek projekt, nie je bez podpory silného partnera jednoduché, hovorí Roland Kyška, riaditeľ ĽudiaĽuďom.sk.

Proces prihlasovania do ankiet Filantrop roka 2014 a Fundraiser roka 2014 je jednoduchý. Stačí navštíviť stránku www.donorsforum.sk a vyplniť krátky formulár.  Zozbierané informácie následne posúdi odborná porota na čele s popredným filantropom Antonom Srholcom. „V každom človeku je prirodzená chuť pomáhať. Niekto má tento inštinkt vyvinutý viac, iný menej, ale má ho každý. Sme súčasťou spoločnosti a doby, ktorá si doslova vyžaduje v rámci udržania rovnováhy, aby si ľudia navzájom boli nápomocní. Nemusí ísť o materiálne statky, občas stačí vôľa, chuť a motivácia ku dobrej veci,“ uzatvára Anton Srholec, predseda poroty a prvý nositeľ titulu Filantrop roka.

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu